Andreea Tonciu, băgată în depresie de soțul ei: "Plângeam în casă că nu mai puteam"

Data publicării:
Andreea Tonciu, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Tonciu, sursa instagram

Andreea Tonciu a trecut prin momente de depresie, chiar din cauza soțului ei. Vedeta a dat din casă totul.

Andreea Tonciu a trecut prin momente grele, cauzate de soțul ei. Deși cei doi formează unul dintre cele frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, aceștia au trecut și prin momente mai tensionate. Unul dintre ele a dus-o pe Andreea Tonciu chiar în pragul depresiei. Mai exact, soțul ei, Daniel Niculescu i-a interzis soției sale să apară la un proiect în televiziune, unde aceasta își dorea cu ardoare să apară, motiv pentru care s-a lăsat cu un mare scandal.

„Eu fără televiziune aș fi… Eu am făcut depresie. Eu plângeam în casă că nu mai puteam. Eram la club cu soțul meu și m-au sunat să merg la Asia Express și jur că am refuzat. Și îmi spune o prietenă dacă nu vreau să merg, că se duce Bianca, se duce Margherita.În secunda unu, soțul a zis acum te ridici de la masă și plecăm. Am ajuns acasă, i-am zis să mă descalțe în mijlocul livingului urlând: „din cauza ta! De ce nu m-ai lăsat?’. În noaptea aia m-au auzit vecinii’, a povestit Andreea Tonciu la „Star Matinal’.

Andreea Tonciu, planuri mari pentru noul an

Andreea Tonciu a mărturisit că în noul an vrea să apeleze din nou la medicul estetician pentru a face noi schimbări. Mai mult decât atât, bruneta a povestit că a reușit să îl convingă chiar și pe soțul ei să fie de acord cu aceste intervenții estetice pe care intenționează să le facă.

„În anul 2021 îmi doresc, bineînțeles, un nou proiect în televiziune, să fim sănătoși, să mă mut, că nu mai avem loc. Peste cinci ani vreau să mă operez din cap până în picioare. Se vede că am îmbătrânit, că sunt femeie și vreau să arăt și la 55 de ani cum arăt acum. Daniel, soțul meu, chiar mă susține și mă împinge către asta, e de acord. Eu îi dau startul și el mă aprobă. Oricum, încă nu înțeleg de ce nu a vrut de la început să apar la televizor. M-a luat știind cine sunt. Trebuia să mă lase de la bun început. Știi câte proiecte mari am pierdut? Dar vă zic, el a fost cu mine și când am semnat contractul cu Kanal D.,  a povestit Andreea Tonciu la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel