Andreea Tonciu, agresată la fast-food. Vedeta a povestit ce s-a întâmplat după ce a refuzat să facă un TikTok cu un tânăr: „Va răspunde penal”

Data publicării:
Andreea Tonciu, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Tonciu, sursa instagram

Andreea Tonciu a fost atacata la un fast-food, după ce a refuzat să facă un TikTok cu un tânăr. Vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat.

Andreea Tonciu a avut parte de o întâmplare mai puțin obișnuită în această dimineață. În timp ce a mers grăbită la un fast-food din zona Dristor a Capitalei pentru a-și comanda bătura la secțiunea drive-through, vedeta și-a dat seama că este urmărită de doi tineri.

Aceștia au mers la mșina Andreei Tonciu și au rugat-o să facă un TikTok cu ea. Vedeta a refuzat acest lucru, însă cei doi tineri nu s-au lăsat batutți și au continuat să insiste.

„M-am oprit să-mi iau o cafea și doi indivizi și doi indivizi m-au urmărit. Cred că mi-au recunoscut mașina sau pe mine și au venit la mine la geam să-mi ceară să fac un TikTok cu ei. Eu i-am refuzat categoric pentru că nu-i cunosc și mai ales acum în pandemie”, le-a povestit Andreea Tonciu urmăritorilor ei de pe Instagram.

 

Andreea Tonciu a continuat să îi refuze pe cei doi, moment în care unul dintre ei a aruncat cu suc pe vedetă, dar și pe mașina acesteia. DBruneta le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare prin ce a trecut și a precizat că este hotărâtă să ia măsuri legale împotriva individului.

„Acești doi băieți tot veneau după mine, mă urmăreau continuu. M-am oprit, mi-am dat comandă de cafea, am plătit a celălalt ghișeu cafeaua, ei tot veneau după mine și îmi cereau TikTok. Vorbeau și foarte urât. Am fost să-mi ridic cafeaua, am deschis geamul la mașină și unul dintre băieți a venit iar la geamul meu și tot îmi repeta că el vrea TikTok cu mine. L-am refuzat foarte frumos și l-a un moment dat, avea o sticlă de suc în mână, a deschis sticla și a aruncat pe mine, pe mașină. În ce lume trăim?! În ce țară trăim, dacă am ajuns să fim atacați pe stradă că nu se poate face un TikTok. (...) Băiatul va răspunde penal pentru tot ce a făcut, credeți-mă!”, a mai spus, bruneta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel