Andreea Tonciu, adevărul despre participarea la Survivor: „Am plâns când am plecat și a fost extrem de sincer” EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Andreea Tonciu vorbește, într-un interviu pentru Spectacola, despre experiența de la Survivor. 

Andreea Tonciu a revenit în România, în urma eliminării de la Survivor România. Vedeta a acceptat să ne povestească despre întreaga experiență, dar și despre lucrurile care nu s-au văzut la televizor.


SPECTACOLA: Cum te-a transformat experiența Survivor?

Andreea Tonciu: Experiența Survivor m-a făcut să realizez că nu pot petrece foarte mult timp departe de casă, fără fetița mea. Fiecare clipă departe de ea mi-a adus multă tristețe și multe gânduri care m-au făcut să nu rezist mai mult în competiție. Dar nu regret că am mers. 
Am intrat pe traseu, am adus puncte, am realizat că sunt puternică și că pot face față unei competiții sportive. La fel de adevărat este că am realizat și că nu pot dormi în junglă, cu toate zgomotele din jurul meu. 

SPECTACOLA: Tu vii dintr-o familie iubitoare, grijulie, mama ta a fost mereu lângă tine. Cum a fost aceasta schimbare pentru tine? Sa te trezești în jungla, fără hrană, fără adăpost, făra confortul de acasa și fără posibilitatea de a suna pe cineva care sa te încurajeze. 

Andreea Tonciu: A fost extrem de dificil. Să știi că nu mi-a lipsit confortul, nu despre asta este vorba. Faptul că noi nu am reușit să câștigăm probele a condus la faptul că nu ne-am putut face adăpostul foarte bine, că nu am avut cu ce să hrănim.. și așa mai departe. Evident, toate aceste lucruri au contribuit la starea mea. 
În plus, lipsa familiei a condus la decăderea mea treptată. Regret că nu am rezistat mai mult, dar a fost mai bine pentru mine să revin acasă. 

SPECTACOLA: Ce ți-a lipsit cel mai tare în competiția Survivor, la capitolul lucruri materiale? 

Andreea Tonciu: Nu sunt genul de persoană care să pună preț doar pe lucrurile materiale. Știam de dinainte că nu voi avea acces la ele. Cel mai tare mi-a lipsit îmbrățișarea fetiței mele, prezența soțului meu și râsul cu persoanele apropiate.

SPECTACOLA: Care a fost meniul pe care abia așteptai să-l mănânci când ajungi acasă?

Andreea Tonciu: Nicio secundă nu m-am gândit la ceva anume de mâncare, mai degrabă m-am gândit la prima cină la care urma să fim iar toți trei la masă. Asta a contat cu adevărat. Dar, nu vă ascund că de la revenire am profitat și am mâncat și ceva dulce, am fost și la restaurant.. Am revenit treptat la obiceiurile mele. 

Andreea Tonciu nu crede că ar fi rezistat 6 luni în junglă

SPECTACOLA: Dacă nu ar fi fost problemele de sănătate, crezi că ai fi rezistat cele 6 luni în concurs? Ai fi putut sta atât de mult departe de familie și confort?

Andreea Tonciu: Problemele de sănătate au venit de la faptul că eram la distanță de familia mea, așa că nu... vă pot spune sincer că nu aș fi putut sta atât de mult departe de ai mei. 

 

SPECTACOLA: Tu esti o fire prietenoasă, care mereu a stiut să se facă placută. Ce s-a întamplat în Republica Dominicană? Ți-ai atras câteva antipatii. Faptul că ești un om direct, care spune lucrurilor pe nume, consideri că e un dezavantaj?

Andreea Tonciu: Toată viața am fost o persoană extrem de sinceră și de asumată. Niciodată nu mi-a fost frică să spun ceea ce gândesc, iar dacă am deranjat înseamnă că acele persoane nu acceptă ușor adevărul. Nu îmi place să mint sau să mă ascund, așa că îmi asum și faptul că îmi pot crea antipatii. Consider că am fost firi extrem de diferite și asta s-a văzut... așa că au apărut și grupulețe și diferențe de opinii. 

SPECTACOLA: De asemenea, ti-ai creat și prietenii. Apropierea de Otilia a părut una extrem de sinceră. Vei continua să ții legătura cu ea și în România? Ce consideri că te-a apropiat de ea?

Andreea Tonciu: Da, a fost o apropiere sinceră care s-a creat foarte rapid. Otilia a fost persoana care m-a ascultat, m-a înțeles și m-a acceptat cu bune și rele. Nu voi uita niciodată faptul că seara când nu puteam să dorm, ea mi-a fost alături. Am plâns când am plecat și a fost extrem de sincer deoarece nu mă puteam gândi decât la faptul că o las singură.
Când va reveni, ne vom revedea, cu siguranță! 

SPECTACOLA: Cine crezi că ar merita să câștige Survivor și de ce?

Andreea Tonciu: Cred că mai este foarte mult timp din experiență și fiecare concurent mai are multe de arătat. Aștept să văd cum vor face față trecerii timpului și modul în care vor fi afectați de lipsurile care se vor resimți tot mai tare. Mai târziu ne vom putea da seama cine este cu adevărat un Survivor. 

SPECTACOLA: Spuneai că cel mai dor ti-a fost de fiica ta. Care a fost reacția ei când ai ajuns acasă?

Andreea Tonciu: Când m-a văzut în aeroport... a sărit în brațele mele și a început să plângă. Eram atât de emoționată. A fost un moment superb, pe care nu-l pot uita. De atunci, am revenit la obiceiurile noastre și la timpul petrecut împreună. 

SPECTACOLA: Ea te-a urmarit la televizor? Ce a înteles ea din competiția Survivor?

Andreea Tonciu: M-a urmărit și a înțeles că mami ei era departe și trecea printr-o provocare importantă a vieții ei. M-a susținut zi de zi, iar eu am simțit asta de la depărtare. 

SPECTACOLA: Soțul tau te-a apărat și de la distanță. S-a comportat exact ca un leu, care își apără familia. Cum a fost pentru el această distanță?

Andreea Tonciu: Soțul meu este omul care mă susține întotdeauna și care știe să-mi arate respect și iubire! Este un bărbat adevărat, iar asta ați putut vedea și cât am fost în competiție. I-a fost și lui foarte greu deoarece nu suntem obișnuiți să stăm atât de departe! 


SPECTACOLA: Care sunt planurile tale pentru perioada următoare? 

Andreea Tonciu: Momentan îmi revin. Mă liniștesc, petrec timp acasă, mă readaptez vieții în patul meu, cu toate resursele la îndemână, cu familia aproape. Asta este ceea ce contează cu adevărat. Și să fim toți sănătoși... pentru că vedeți tot ce se întâmplă în jurul nostru. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel