Andreea Tonciu a încins internetul. Bruneta s-a fotografiat în lenjerie intimă/ IMAGINI INCENDIARE

Data publicării:

Andreea Tonciu și-a înnebunit fanii după ce s-a fotografiat în lenjerie intimă. Imaginile incendiare au devenit imediat virale.

Andreea Tonciu este una dintre cele mai vulcanice și amuzante apariții din showbiz-ul românesc. Frumoasa brunetă încinge atmosfera în orice ipostază. Bomba-sexy este o prezență remarcabilă, iar fanii de pe rețelele de socializare sunt în extaz la vederea postărilor provocatoare.

Andreea Tonciu, cu sânii la vedere !

Mereu zâmbitoare și încrezătoare, Andreea Tonciu știe cum să fie în centrul atenției și face furori cu fiecare apariție. Recent, soția lui Daniel Niculescu a renunțat la statutul de mămică cuminte și și-a încântat fanii cu o priveliște incendiară. 

Îmbrăcată doar într-o lenjerie intimă sexy, care i-a lăsat la vedere formele aproape perfecte, Andreea Tonciu s-a filmat la ceas de seară în așternuturi. Cu sânii apetisanți la vedere, dar și cu un machiaj natural, diva sexy a reușit să stârnească imaginația bărbaților și invidia femeilor.

Bruneta este foarte mândră de felul în care arată, astfel că a ținut să adauge o descriere pe măsură fotografiei care a ridicat temperatura în termometre.

”Sunt sexy și știu asta”, se arată în imaginea publicată de Andreea Tonciu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel