Andreea Tonciu a ajuns pe mâna medicilor de la Survivor România. Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta

Data publicării:
Andreea Tonciu, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Tonciu, sursa instagram

Andreea Tonciu a avut nevoie de îngrijiri medicale, în cea de-a doua ediție a show-ului din Republica Dominicană.

Andreea Tonciu este una dintre concurentele din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În cea de-a doua ediție a emisiunii ”Survivor România” de la Pro TV, Andreea Tonciu a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce i s-a făcut rău, chiar după primul traseu pentru imunitate. Otilia Bilionera a fost cea care a strigat la medic.

”Chemați un medic!”, a strigat Otilia. 

„Sunteți foarte răutăcioși. Să știți că una este să fii competitiv și una e să știi să ai bun simț. Sincer îți spun, omul e bolnav”, a spus Xonia

Alexandru Nedelcu a comentat: ”Dacă era bolnavă, nu era aici”.

Și Cătălin Zmărăndescu i-a luat apărarea Andreei Tonciu: ”Băi, încetați, vă rog frumos”.

Andreea Tonciu: ”Simt că mi se taie respirația. Mi s-a înfundat urechea rău de tot. Eu am zis și că e otită”.

Ulterior, Andreea Tonciu a fost dusă la ambulanță. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii a mărturisit că Andreea Tonciu este sub îngrijire medicală și că nu va putea intra pe traseu. Bruneta a fost înlocuită de către Laura Giurcanu.

 

Andreea Tonciu s-a confruntat cu probleme de sănătate la finalul anului trecut

 

Vedeta a spus că a fost cel mai „prost” sfârșit de an deoarece toate lucrurile au mers într-o direcție greșită. Chiar dimineață, când s-a apucat de făcut de mâncare pentru Revelion, vedeta și-a dat seama că nu mai aude cu o ureche. S-a speriat îngrozitor, s-a urcat în mașină și a mers la spital. 

"Bună dimineața dragilor! Țin să vă anunț că am un sfârșit de an foarte prost. Începând de pe data de 23 decembrie îmi merge din ce în ce mai rău. Ca orice femeie, m-am apucat și eu de gătit de dimineață, și ce credeți, mă duc acum la spital. După ce că sunt răcită, nu aud cu o ureche, cred că am otită. Am avut atât de multe probleme în ultima perioadă, încât abia aștept să se termine acest an păcătos. Sunt așa foarte stresată, abia aștept să intrăm în noul an.", a mărturisit Andreea Tonciu pe Instagram.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel