Andreea Tonciu a ajuns în România. Cine a așteptat-o pe concurenta „Survivor România” la aeroport

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Tonciu, captură TV/ Survivor România 2022
Descriere foto: Andreea Tonciu, captură TV/ Survivor România 2022

Andreea Tonciu s-a întors în România după ce a părăsit competiția  „Survivor România”, după doar 10 zile. 

Andreea Tonciu a luptat cu ultimele puteri să își demonstreze limitele, în Republica Dominicană. Deși a vrut să demonstreze că este o femeie puternică și că va face față cu brio probelor grele ale competiției, corpul vedetei a cedat. Andreea Tonciu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Din acest motiv, toată lumea a considerat că cel mai bine pentru ea este să se întoarcă acasă, în România. 

În cele 10 zile petrecute în Republica Dominicană, Andreea Tonciu a avut mai multe conflicte cu colegii săi din echipa faimoșilor. De asemenea, accidentările și stările de rău ale concurentei a dus la eliminarea acesteia din competiție. 

„Încă nu îmi vine să cred că s-a încheiat experiența Survivor! A fost, de departe, cea mai grea provocare din viața mea. Am intrat convinsă că pot face față tuturor lipsurilor din competiție și că pot rezistă dorului de familia mea. Din păcate, nu a fost așa, gândul meu fugind mereu la fiica mea. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, am simțit-o la fiecare pas! Așa cum am spus și la final, sper că nu am dezamăgit pe nimeni și abia aștept să mă uit în continuare la emisiune! La final unul singur va câștiga marele premiu, dar eu mă bucur că am acceptat aventură, că mi-am testat limitele și că am adus și câteva puncte echipei mele. Ne revedem curând acasă! Până atunci, vă îmbrățișez și vă iubesc!”, a mărturisit Andreea Tonciu.

 

Andreea Tonciu a ajuns în România!

 

După cele 10 zile petrecute în Republica Dominicană, Andreea Tonciu s-a întors acasă la familie. Bruneta a fost așteptată în aeroport de către soțul și fiica sa, dar și alte persoane care au susținut-o pe vedetă.

 

După spusele mamei sale, se pare că Andreei Tonciu i-a lipsit cel mai mult fiica sa.


“Cred că e un dor imens de fata ei, Rebeca. Dacă Andreea ar putea să o vadă pe fetiță cum reacționează la tot ce se difuzează despre ea în emisiune, cred că n-ar mai sta nicio secundă acolo. Copilul este traumatizat de ceea ce vede. Plânge non-stop când vede că mama ei pierde, are niște emoții fantastice. Suntem efectiv șocați de recția copilului. (…) Când a văzut că mami e pe targă, micuța de ea chiar a trait o mare trauma”, a declarat Maria Tonciu la PRO TV.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel