Andreea Străvoiu, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Sâmbătă, de la ora 13:00, avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News. Andreea Străvoiu, prezentatoarea emisiunii ROventura, de la Kanal D, este invitata săptămânii.

Andreea Străvoiu a intrat în lumea media prin participarea la „Bravo ai stil”, competiție despre care spune că a „transformat-o complet”.


Născută în Zărnești, Andreea și-a dorit dintotdeauna să lucreze în televiziune. Visul nu i s-a îndeplinit imediat după terminarea liceului, din cauza lipsei de „încredere în sine”, după cum ne-a mărturisit vedeta, în platoul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News. 

După facultate s-a angajat în construcții, însă destinul avea să-i orchestreze o adevărată „petrecere” de lansare în lumea televiziunii. S-a înscris în competiția „Bravo, ai stil”, un concurs de modă „nemilos”, care a învățat-o să creadă în puterile ei, să privească orice obstacol cu mult curaj, dar și să nu renunțe la visul ei. 

Acesta avea să fie doar începutul pentru Andreea. Ulterior, ea a primit propunerea de a realiza o emisiune inedită: ROventura. O emisiune prin care le arată telespectatorilor cele mai frumoase locuri din România. 

George Mihai și Andreea Străvoiu îi poartă pe telespectatori în fiecare sâmbătă, începând cu ora 15:00, în locuri de o frumusețe răpitoare, descoperind comunități extraordinare, obiceiuri inedite, comori din istoria îndepărtată și recentă, și nu în ultimul rând, gastronomia diferitelor zone geografice ale României.

Nu ratați Oracolul Vedetelor, de sâmbătă, 3 iunie, de la ora 13:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro   și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                 

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                     

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                  

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                 

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                    

Site: https://www.spectacola.ro/                     

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola                 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel