Andreea și Cabral Ibacka și-au botezat astăzi mezinul. Primele imagini de la eveniment

Data publicării:

Andreea și Cabral Ibacka au publicat primele fotografii de la botezul lui Tiago.

Andreea și Cabral Ibacka l-au botezat pe 14 mai pe Tiago, băiețelul lor de doar câteva luni. Cei doi părinți se aflau în mașină, în drum spre biserică, când le-au împărtășit fanilor emoțiile prin care trec. Frumoasa mămică s-a îmbrăcat într-o rochie albastră, de vară și a ales să își prindă părul într-o coadă lejeră. 

"Mergem la botez, au trecut lunile. Ne pregătim de mult pentru eveniment și parcă tot pe ultima sută suntem.", a fost mesajul transmis de Andreea Ibacka pe Instagram.

Primele imagini de la eveniment

Cei doi au mers, după botezul de la biserică, la locația unde se desfășoară petrecerea pentru creștinarea celui mic. Vedeta a arătat câteva cadre din locație, dar le-a prezentat urmăritorilor ei și cum arată candy barul, care conținea numeroase prăjituri delicioase.

"Complicat să prinzi candy barul neatins. Nu m-am grăbit suficient de tare și s-a dat năvală. Ce să zic? Unii văd multe calorii, eu văd fericire. Un platou și apoi pe șolduri.", a continuat aceasta.

Ce-și dorește Andreea Ibacka acum, la al doilea copil

"În mod absolut comun, mi-am propus ca a doua oară să mă bucur mai mult de bebelușeală. Să nu mai număr zilele fiecărei etape ce vine cu provocări, să nu aștept să treacă colicile, apoi durerile de dinți, primele săptămâni de diversificare, primii pași nesiguri, tantrumurile, insomniile ș.a.m.d. pentru a mă bucura 100% de experiența de mămică. Să nu verific aplicațiile mobile în căutarea acelor zile cu soare din dezvoltarea acestui pui de om (în care - vezi Doamne - ar trebui să fim mai radioși decât în celelalte) și să mă încarc din fiecare secundă petrecută alături de el. Sigur că atunci când avem o noapte mai bună, în care chiar legăm câteva ore de somn, tonusul meu este altul… și sunt convinsă că vom ajunge să avem asta mai des. Dar până una alta avem un drum de parcurs. Împreună.

Cu foarte bune și câteva greutăți. Și cu toate că sunt momente, situații în care îmi fac autocritică fiindcă mi-aș dori să fiu mai înțeleaptă, mai organizată pentru copiii mei, sunt și momente în care mă felicit și mă țin de plan. De planul cu bucuria, de la el am pornit. Alături de Tiago am cunoscut o altă dimensiune a privării de somn, mult dincolo de experiența alături de Namiko (copilul demo). Chiar și așa, în cele aproximativ 160 de nopți nedormite consecutiv nu mi-am pierdut niciodată răbdarea, nu am încetat să-l alint, nu am ridicat tonul, nu am găsit motive să lipsesc nici o jumătate de noapte de lângă el. Băiețelul meu simpatic, dorit și - da - mega terorist cu somnul meu e la vârsta la care îți vine să-l bagi în buzunar, să-l porți nedezlipit, să-l pupi încontinuu (mai ales că nici nu se va împotrivi). Așa că până să-mi trântească și el un ”asta e treaba mea, mama!” (mi-a stat ceasul când am auzit-o prima oară de la sora lui)… pe noi doi o să ne găsiți frecvent așa.", a scris recent soția lui Cabral pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel