Andreea Raicu, totul despre relații: Faptul că eu nu sunt măritată în acest moment...

Data publicării:
Captură video Youtube/ Horia Brenciu
Descriere foto: Captură video Youtube/ Horia Brenciu

Andreea Raicu a vorbit, în cadrul unui podcast, despre motivul pentru care nu i-au funcționat relațiile.

Andreea Raicu a fost invitată, de curând, în podcastul "Lucruri Simple", a lui Horia Brenciu, în care a dezbătut unul dintre subiectele care a stat pe buzele tuturor, pentru mult timp, și anume, de ce vedeta nu are o relație stabilă.

"Am fost de curând la o emisiune și mi-a zis: "Cum te descurci cu relațiile, pentru că ai avut numai relații eșuate". Nu, faptul că eu nu sunt măritată în acest moment, înseamnă că am avut doar relații eșuate? Nu, am avut niște relații care m-au învățat niște lucruri excepționale și care m-au învățat să mă înțeleg, să mă vindec de toate rănile mele, pentru că nu poți să te vindeci citind cărți, acum să fim serioși, le citim, le înțelegem la nivel cognitiv și le asimilăm doar în experiențe.", a dezvăluit vedeta, în cadrul podcastului.

Ce părere are Andreea Raicu despre greșeli

Andreea Raicu și-a exprimat și opinia despre oamenii care refuză să facă greșeli, din dorința de a întruchipa perfecțiunea.

"Dacă tu stai așa, și nu vrei să greșești, tu nu o să știi nici cât poți, nici ceea ce-i bine pentru tine, nici ce ai nevoie să faci. Stai așa.. și te uiți la oamenii din jur care greșesc și zici "Ia uite-i și pe ăștia ce proști sunt," dar, cel puțin, ăia evoluează și au curaj să facă ceva.", a continuat aceasta.

"Am învățat că am voie să greșesc și e ok"

"În terapie am descoperit un lucru foarte important de care nu eram conștientă, dar lucrând foarte mult am înțeles asta, că în mine erau două energii: era acel copil, imatur emoțional și înfricoșat, să se arate așa cum este și partea asta: eu pot, eu sunt o femeie puternică, o femeie independentă, nu am nevoie de nimic de la nimeni și am capacitatea să fac absolut orice. Și era o discrepanță foarte mare între persoana pe care eu am creat-o și pe care o afișam public și partea cealaltă, fetița care își dorea să se conecteze cu oamenii, care era de fapt, nefericită că este singură, dar îi era mult prea frică. Eu nu mi-am dat seama de imaginea pe care mi-am creat-o în fața lumii. Am învățat că am voie să greșesc și e ok. Este o eliberare acest lucru.", a mai spus Andreea Raicu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel