Andreea Raicu, primele declarații despre iubit. Cei doi au fost în vacanță în Maldive: Am învăţat să mă bucur de lucrurile din jurul meu

Data publicării:
Andreea Raicu, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Raicu, foto Instagram

Andreea Raicu a făcut dezvăluiri picante din relația cu iubitul ei. Ce regulă trebuie să respecte cei doi când sunt împreună?

Andreea Raicu este una dintre cele mai discrete vedete din România atunci când vine vorba de relații. Bruneta nu a dat niciodată prea multe detalii despre viața ei amoroasă, dar iată că acum lucrurile s-au schimbat în viața vedetei. 

Andreea Raicu și iubitul ei, pe care îl ține departe de lumina reflectoarelor, au fost în vacanță în Maldive unde au stat departe de telefoanele mobile. Cei doi s-au bucurat de relaxare, timp liber și momente romantice. Andreea Raicu spune că are momente când uită cu totul de rețelele de socializare. 

„Când stă iubitul cu mine în pat, nu stă cu telefonul. Nu e nevoie să îl cert, nu există aşa ceva! Petrecem timpul împreună, nu pe telefon. După două săptămâni în Maldive, două zile nu am vrut să deschid Instagramul, doar WhatsApp. Am momente în când intru în dependenţa şi atunci renunţ. Doar Instagramul mă afecteaza, recunosc! Am oprit şi notificările tocmai din cauza asta', a spus Andreea Raicu, potrivit playtech.ro.

Andreea Raicu spune că în vacanța din Maldive a învățat cum să se bucure de lucrurile și de oamenii din jur. 


„În vacanţă am învăţat să mă bucur de lucrurile din jurul meu, de oamenii din jurul meu, nu mai stau cu ochii în telefon. Am devenit atât de intolerantă cu chestia asta încât dacă vorbesc cu cineva şi persoana respectivă pune mâna pe telefon, mă opresc din vorbit', a mai spus vedeta.

Andreea Raicu a dezvăluit cum a învățat să își calmeze mintea, după ce a vizitat India. 


10 zile de detox virtual, asta a făcut Andreea raicu în concediu. A lăsat telefonul din mână și s-a bucurat de viață. 


“În grupul de oameni în care am fost erau copii, dar în ficare zi îmi găseam un spațiu doar al meu. Indiferent de cât de mult îmi doream să fiu cu ei, îmi făceam timp și pentru mine”, a declarat vedeta în emisiunea de la PRO TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel