Andreea Raicu, în lacrimi, la 20 de ani de la moartea tatălui ei: Părinții mei nu mi-au spus niciodată „te iubesc”

Data publicării:
Andreea Raicu, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Raicu, foto Instagram

Andreea Raicu poartă în suflet o durere imensă. Vedeta trăiește cu regretul că nu a avut o relație apropiată cu tatăl său. 

S-au împlinit 20 de ani de la momentul în care tatăl Andreei Raicu se stingea din viață. Devastată de durere, vedeta trăiește cu regretul că nu a apucat să-i spună părintelui său că îl iubește. 


Nu a fost apropiată de părintele său, cel puțin nu așa cum și-ar fi dorit ea. Și nici ea nu a auzit, la rândul ei, o declarație de dragoste din partea părintelui său. Cu toate astea, trăiește cu regretul că nu a apucat ea să-i spună acele două cuvinte. 

Acum îmi dau seama că eu semăn foarte bine cu tata la buze și la forma ochilor, deși mulți spuneau că semăn cu mama. Eu n-am avut o relație foarte apropiată și caldă cu el. Când am crescut și am putut să-i zic ceva, am făcut-o, dar când a plecat dintre noi mi-am dat seama că nu i-am spus te iubesc.

Am trăit cu regretul ăsta mulți ani. Am vrut să-i fac pe oameni să conștientizeze că ni se întâmplă tuturor să avem momente tensionate cu părinții. Noi toți avem nevoie să auzim că suntem iubiți, chiar dacă o facem prin fapte avem nevoie și de cuvinte.
Părinții mei nu mi-au spus niciodată te iubesc. Atâta timp cât nu ai primit în copilărie, nu știi să dai mai departe. E important ca oamenii din viața noastră să știe că ei sunt importanți în viața noastră. De multe ori te gândești că trebuie să fie ceva senzațional ca să spui asta.

Noi nu suntem obișnuiți cu emoțiile, de asta am și scris acest jurnal al emoțiilor. Avem emoții care s-au strâns în noi și de asta acum oamenii sunt foarte anxioși. Trauma nu e evenimentul, ci felul în care m-am simțit. Capacitatea mea emoțională nu era destul de dezvoltată”, a mărturisit vedeta în emisiunea La Măruță, de Pro TV. 

 

„Un moment pe care nu am să îl pot șterge niciodată din memorie”

 

"Exact azi, in urma cu 20 de ani, tata a plecat sub privirea mea. E un moment pe care nu am sa il pot sterge niciodata din memorie. Au trecut aproape la fel de multi ani cati am petrecut impreuna.Nu am avut poate cea mai buna relatie, dar stiu ca m-a iubit, dar nu a stiut sa mi-o arate. Pe masura ce am crescut, m-am simtit indreptatita sa ii spun tot ce m-a deranjat, tot ce nu imi placea, cu furia pe care am tinut-o bine ferecata in interiorul meu toti anii copilariei si adolescentei in care stiam ca “nu e frumos” sa le raspunzi parintilor. Nu am ratat nicio ocazie sa ii spun ce simt", a scris Andreea Raicu pe rețelele de socializare.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel