Andreea Raicu, despre prima vacanță din 2021: „nu a fost cum mă așteptam”

Data publicării:
Andreea Raicu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Raicu, sursa foto Instagram

Andreea Raicu a plecat la început de an într-o binemeritată vacanță. Cum s-a simțit vedeta și ce i-a dat bătăi de cap în concediu?

Pandemia de coronavirus i-a împiedicat pe mulți să plece în vacanțele mult visate. Anul 2020 a adus schimbări mai ales în ceea ce privește călătoriile. Dar vedetele, imediat ce au prins oportunitatea de a pleca, au profitat și au zburat către cele mai exotice locuri. Printre vedetele care au fugit de frigul și vremea urâtă din România se numără și Andreea Raicu. 


Vedeta a povestit pe blogul personal despre cum a fost prima vacanță din 2021 și ce temeri a avut pe tot parcursul călătoriei.

 
„Recunosc că gândul că voi călători cu avionul m-a făcut să nu plec foarte relaxată, drept pentru care în geanta mea găseai măști, dezinfectant sub diverse forme, mănuși, ochelari, servețele umede și câte și mai câte”, a scris Andreea Raicu. 


Vedeta a plănuit vacanța pe ultima sută de metri, pentru ca nu avea niciun plan de a călători la început de an. Andreea Raicu nu s-a acomodat din prima, dar în final a reușit să se detașeze de stres și să se bucure de peisaje.


„Acolo, pe insulă, în afară de personalul hotelului, nu trebuia să porți mască. Vis! Însă, paradoxal, nu a fost cum mă așteptam. Nu a fost acea libertate la care visam, cel puțin nu la început. După ce atâta timp am purtat mască pentru a ne proteja, să o dai jos în încăperi cu alți oameni nu părea ceva foarte usor. După câteva zile, am reușit să mă relaxez și am petrecut o săptămână relaxantă la soare, la ocean, în liniște, cu mâncare bună și cu oameni minunați alături”, a povestit vedeta. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Raicu (@araicu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel