Andreea Raicu, adevărul despre drama ascunsă: ''Am suferit de rana abandonului''

Data publicării:
Andreea Raicu, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Raicu, sursa instagram

Andreea Raicu și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama care a marcat-o în copilărie și care a făcut-o să sufere de rana abandonului.

Andreea Raicu este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi. În vârstă de 43 de ani, vedeta se poate declara o femeie împlinită, însă până să ajungă în acest punct a avut nevoie de mulți ani de terapie și de muncă cu ea.

Deși a preferat să fie discretă cu viața ei personală, recent Andreeea Raicu a vorbit într-un interviu acordat lui Mihai Morar, despre drama vieții sale, despre care nu multă lume știe.

Aceasta a mărturisit că întotdeauna a crezut că a avut parte de o copilărie fericită, însă în urma unui curs pe care l-a urmat în urmă cu mai mulți ani, Andreea Raicu și-a dat seama că, de fapt, copilăria ei a fost cu totul diferită.

''O copilărie nefericită nu înseamnă că trebuie să ai niște părinți care te bat sau niște părinți aloolici. O copilărie nefericită este când ești un copil singur. Eu am crezut că am fost un copil iubit'', a spus Andreea Raicu în interviul acordat lui Mihai Morar, pe Youtube.

Andreea Raicu a povestit că a suferit de rana abandonului din cauză că mama ei nu a fost lângă ea când avea cea mai mare nevoie. Vedeta a mărturisit că a avut un șoc în momentul în care a aflat că a avut o copilărie tristă, deși a crezut mereu că a fost una fericită.

''Eu am suferit de rana abandonului, pentru că mama mea pleca foarte mult de acasă și eu aveam nevoie de ea și ea nu era. Am fost un copil foarte trist, iar acest lucru nu a fost acceptat la mine în familie și apoi am încercat să arat că eu sunt un copil foarte vesel. Am descoperit lucrul acesta care m-a șocat, că eu am fost un copil foarte trist. Eu primeam foarte multe cadouri care să suplinească această lipsă'', a mai spus frumoasa vedetă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel