Andreea Raicu a rămas fără bagaj în vacanță: ”E deja a cincea zi”. Cu ce s-a îmbrăcat vedeta în concediu

Data publicării:

Andreea Raicu a avut parte de o întâmplare nefericită în vacanță.

Andreea Raicu a plecat într-o vacanță de vis, unde se bucură de mult soare și de locuri superbe. Chiar dacă totul pare ca desprins din povești, vedeta a scos la iveală și o latură mai neplăcută a acestei deplasări. Aceasta face parte din categoria persoanelor care nu și-au recuperat încă bagajul de cală. Andreea parcă a avut și o premoniție în acest sens, pentru că a ales să-și ia la ea și un bagaj mai mic, de mână, în care a pus lucrurile esențiale. Totuși, deși bagajul acesteia ar fi trebuit să apară până acum, au trecut câteva zile de când aceasta așteaptă fără speranță apariția lui.

„Sâmbătă am plecat în vacanță. Din cauza nebuniei din aeroporturi, m-am gândit să îmi iau un bagaj de mână, ceea ce a stârnit hohote de râs din partea prietenilor mei, pentru ca eu obișnuiesc să “travel light”. Mi-am luat lucrurile esențiale în cazul în care îmi întârzie bagajul o zi. E deja a cincea zi din cele 8 și nici urmă de bagaj.”, a scris Andreea Raicu pe Instagram.

Ce îi sfătuiește Andreea Raicu pe cei care îi citesc mesajul

Vedeta nu a făcut acest mesaj public doar pentru a se plânge, ci pentru a veni cu un sfat util pentru cei care se pregătesc să meargă în vacanță. Din cauza dezorganizării din aeroporturi, dar și din cauza faptului că, în perioada aceasta, fluxul de oameni care pleacă în vacanțe este foarte mare, aceste tipuri de incidente se întâmplă din ce în ce mai des. Tocmai din acest motiv, Andreea Raicu îi sfătuiește pe toți să recurgă la același plan ca și al ei: chiar dacă au bagaj de cală, să opteze și pentru unul de mână. 

”Am scris acest mesaj pentru cei care pleacă în vacanță în perioada asta. Sfatul meu este să vă luați un bagaj de mână cu câteva haine și creme. Deși mi-am făcut un bagaj mare, am realizat de cât de puțin avem nevoie. We can adapt to anything! Ce-mi lipsește cel mai tare? Rochiile pe care de abia așteptam să le îmbrac.”, a continuat ea.

Totuși, vedeta privește și partea plină a paharului și, spune ea, faptul că are doar un bagaj mic la îndemână vine la pachet cu mai multe avantaje.

În rest, numai părți bune: mă hotărăsc foarte repede cu ce mă îmbrac, e super ordine în cameră, plus că bagajul îl voi face în 5 minute la plecare! Ai nevoie de organizare, minte relaxată, care întelege că trebuie să accepte ce nu poate schimba, daca vrei să fie bine!”, a continuat aceasta.

Ce spune Andreea Raicu despre situația sentimentală în care se află

De curând, vedeta a fost invitată în cadrul unui podcast, unde a vorbit despre viața sentimentală actuală. În acest sens, aceasta a spus faptul că, este des întrebată d despre motivul pentru care nu are o relație stabilă și i s-a ”reproșat” chiar și faptul că are doar relații eșuate.

"Am fost de curând la o emisiune și mi-a zis: "Cum te descurci cu relațiile, pentru că ai avut numai relații eșuate". Nu, faptul că eu nu sunt măritată în acest moment, înseamnă că am avut doar relații eșuate? Nu, am avut niște relații care m-au învățat niște lucruri excepționale și care m-au învățat să mă înțeleg, să mă vindec de toate rănile mele, pentru că nu poți să te vindeci citind cărți, acum să fim serioși, le citim, le înțelegem la nivel cognitiv și le asimilăm doar în experiențe.", a dezvăluit vedeta, în podcastul "Lucruri Simple", a lui Horia Brenciu

Margareta Pâslaru împlinește 79 de ani. Interviu emoționant pentru Spectacola: Relația cu Timpul meu a fost și este o seducție riscantă / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel