Andreea Raicu, clipe de groază: "Cele mai crunte săptămâni din viața mea. Nu îmi e ușor să vorbesc"

Andreea Raicu, instagram
Descriere foto: Andreea Raicu, instagram

Andreea Raicu a rupt tăcerea și a făcut un anunț pe rețelele de socializare care i-a șocat pe fani.

Andreea Raicu a vorbit despre cea mai grea perioadă  din viața ei, atunci când a aflat că mama ei a fost infectată cu COVID-19, în urmă cu 3 săptămâni. Mama fostei prezentatoare a fost internată la spitalul "Victor Babeș", din Capitală, acoo unde a primit îngrijri medicale.

"Mama mea a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, acum 3 săptămâni. Deși nu îmi este foarte ușor să vorbesc despre acest subiect și despre ceea ce am simțit în momentul în care am aflat, și despre ceea ce încă simt, am considerat că este de datoria mea să fac această informație publică. Cele 2 săptămâni în care mama a fost spitalizată au fost printre cele mai crunte săptămâni din viața mea, cu foarte multă frică și foarte imprevizibile - la fel ca acest virus. Știu că acest mesaj va atrage și comentarii negative, dar realitatea celor trei săptămâni prin care am trecut atât eu, cât și mama, mă face să mă gândesc acum doar cu recunoștință pentru că am depășit acest moment și față de personalului Spitalului Victor Babeș", a explicat Andreea Raicu.

Totodată, Andreea Raicu a precizat că testul ei a ieșit negativ.

"Deși am petrecut timp cu ea, nu m-am infectat pentru că am purtat în permanență mască. Știu că este o loterie și oricând ne putem infecta, dar cel puțin știu că mă pot proteja purtând-o!", a scris vedeta pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Desi nu imi este foarte usor sa vorbesc despre acest subiect si despre ceea ce am simtit in momentul in care am aflat, si despre ceea ce inca simt, am considerat ca este de datoria mea sa fac aceasta informatie publica. Cele 2 saptamani in care mama a fost spitalizata au fost printre cele mai crunte saptamani din viata mea, cu foarte multa frica si foarte imprevizibile - la fel ca acest virus. Stiu ca acest mesaj va atrage si comentarii negative, dar realitatea celor trei saptamani prin care am trecut atat eu, cat si mama, ma face sa ma gandesc acum doar cu recunostinta pentru ca am depasit acest moment si fata de personalului Spitalului Victor Babes. Am tot respectul pentru profesionalismul cu care au tratat-o atat pe mama, cat si pe toti cei internati acolo. Nu am vazut-o pe mama de trei saptamani, dar stiu ca reintoarcerea acasa este cel mai frumos cadou pe care putea sa il primesca de ziua ei, care va fi peste cateva zile. Desi am petrecut timp cu ea, nu m-am infectat pentru ca am purtat in permanenta masca. Stiu ca este o loterie si oricand ne putem infecta, dar cel putin stiu ca ma pot proteja purtand-o!

A post shared by Andreea Raicu (@araicu) onGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 13 oct 2020, 11:48 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience