Andreea Mantea scoasă din minți de David: Nu ți-e rușine?

Data publicării:

Andreea Mantea s-a arătat a fi extrem de nervoasă pe fiul ei.

Andreea Mantea a vorbit în repetate rânduri despre relația apropiată pe care o are cu fiul ei, David. Însă, aceasta nu-l menajează pe băiat atunci când face o prostie. Vedeta a postat un mesaj pe rețelele de socializare, unde s-a arătat a fi foarte supărată pe fiul ei. În timp ce ea avea treabă, băiatul i-a umblat prin farduri, și-a băgat degetele în ele și i le-a împrăștiat peste tot. Andreea Mantea a reacționat imediat.

"De ce este bine să ținem fardurile departe de copiii sau copiii departe de farduri. Nu mai râde, David. Am ieșit din emisie și domnul David a venit aici la mine în vizită și uitați ce a făcut aici. Nu mai râde! Iar asta este o nimica toată. Te-ai gândit tu că trebuie să îmi înfrumusețezi camera. Nu ți-e mă rușine? Ți-ai băgat degetele în fardurile mele și le-ai întins peste tot. Ești și obraznic, ți-o iei și peste ochi. Nu mai pune mâna pe fardurile mele.", a spus Andreea Mantea pe Instagram.

Cum își educă Andreea Mantea copilul

Andreea Mantea este o mamă singură, încă de la început. Chiar dacă mulți poate cred că vedeta este o mamă modernă, care nu este de acord cu bătaia, Andreea Mantea spune că  își educ copilul așa cum a învățat de la mama sa.

„Din punctul meu de vedere tot ce știe el până în acest moment, trei sferturi știe doar de la mine. Am făcut o școală fantastică cu el. Școala propriu-zisă doar i-a punctat tot ce l-am învățat eu. Într-un fel, mă bucur că de aici încolo nici eu nu mai știu să-i mai explic. Când o să înceapă din alea, cu necunoscutele.

Am fost la ședința cu părinții. E foarte bun la școală. El nu știe asta, nu i-am spus. Ba chiar i-am zis că mai are minusuri pe ici-colo. Sunt mamă singură, dacă nu eu, atunci cine să-l împing? Dacă sunt bună și blândă și îi zic mereu că este bine, o să se culce pe o ureche și nu mai face nimic. Eu nu sunt de acord cu toată nebunia asta cu parentingul de acum, cum că nu trebuie să îți cerți copilul, nu spune că nu face bine, nu spune că nu se pricepe pentru că îi creezi traumă. Noi nu avem nicio traumă. Eu prefer așa, cu papucul și cu mătura”, a spus Andreea Mantea, potrivit ego.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel