Andreea Marin vorbește despre divorțul cu Ștefan Bănică: Îmi era frică

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Marin, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin, Instagram

Andreea Marin și-a deschis sufletul și a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața ei.

Andreea Marin se poate mândri cu o carieră de succes, fiind una dintre cele mai cunoscute prezențe de pe micile ecrane. Chiar dacă pe plan profesional a fost întotdeauna împlinită, vedeta spune că experiențele trăite pe planul sentimental au dezechilibrat-o, la un moment dat. Divorțul de fostul ei soț, Ștefan Bănică, a fost un motiv în plus de teamă.

„Am luat atât de în serios tot ce trăiam, tot ce mi se întâmpla, încât uitasem să râd, uitasem să mă bucur de viață.

M-am mutat, mi-am luat viața de la capăt, m-am pus pe treabă. Și mie îmi era frică, pentru că nu era vreo bucurie faptul că trebuia să o iau de la capăt.”, a mărturisit Andreea Marin, potrivit ego.

Andreea Marin este o persoană rațională în dragoste

Chiar dacă mărturisește faptul că este o persoană foarte sufletistă, care se implică emoțional, acolo unde este cazul, aceasta spune că știe să pună și punct, când simte că lucrurile nu merg conform cerințelor și așteptărilor ei.

„Nu te prinzi ușor, pui suflet, eu sunt genul de om care pune suflet în ceea ce face și în orice relație. Nu stau să îmi pierd vremea cu cineva în care nu cred. Dar sunt și genul de om rațional: simt cu inima, dar gândesc și cu mintea. Și până la urmă văd lucrurile așa cum sunt ele.

Doi oameni care nu se înțeleg dintr-un motiv sau altul, nici nu contează care, au varianta de a-și vedea fiecare de viață așa cum se simte bine fiecare dintre ei. Iar copilul nu trebuie să vadă toată această violență.”, a continuat vedeta.

Andreea Marin consideră că orice femeie ar trebui să aibă grijă de ea

Cât despre ritualul de frumusețe, aceasta spune că îl respectă cu sfințenie, lucru pe care îl recomandă fiecărei femei în parte.

"Cred că ne datorăm acest minim respect. Să ne simțim bine în pielea noastră. Să avem grijă de feminitate și de sănătatea noastră, pentru că și această parte cosmetică, nu ține doar de aparențe, de felul în care arătăm atunci când ne uităm în oglindă, ci ține de felul în care înaintăm în vârstă, evoluăm și cum ne simțim cu noi. Să fim modele pentru fiicele noastre. Eu am o fiică și contează lucrul acesta.", a dezvăluit Andreea Marin, potrivit click!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel