Andreea Marin, vacanță de vis alături de Adrian Brâncoveanu. Cum s-au fotografiat cei doi îndrăgostiți/ FOTO

Data publicării:
Andreea Marin, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Marin, sursa instagram

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au plecat într-o vacanță de vis. Cei doi și-au surprins fanii cu o serie de fotografii.

Andreea Marin și Cosntantin Brâncoveanu forează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de mai bine de 5 ani, dar cu toate astea, au preferat să fie extrem de discreți în ceea ce privește relația lor. Chiar și așa, de data aceasta, Andreea Marin a ales un moment special pentru a posta o fotografie în care apare la brațul bărbatului pe care îl iubește. 

Cei doi au plecat într-o vacanță, în Austria, acolo unde s-au fotografiat într-un cadru de poveste. Prezentatoarea Tv și iubitul ei au mers pe pârtie, acolo unde s-au bucurat de peisajul superb, dar și de un pahar de vin fiert.

Deși locul ales de cei doi a fost unul ca rupt din basme, Andreea Marin a ținut să precizeze faptul că nicăieri nu este mai bine ca acasă.

 

"Cel mai vesel sfârșit de an și cel mai frumos început! Și totuși, oriunde am hoinări, nicăieri nu e mai bine ca acasă! Cel mai bun și sănătos somn e cu capul pe perna mea și tot acolo se nasc visele pentru noun an! Home sweet home!", a scris Andreea Marin în dreptul fotografiilor.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

 

Andreea Marin, pregătită să devină mămică din nou

Andreea Marin a mărturisită că actuala relația este perfectă și că este pregătită să devină, din nou, mămică. Se pare că ea și Adrian Brîncoveanu își doresc cu nerăbdare un copil. Andreea Marin a declarat că este pregătită în orice moment să devină mămică pentru a doua oară și să-i facă Violetei  un frățior sau o surioară.

 „De ce nu? Da. Dumnezeu e acolo Sus și vom vedea dacă își va dori și El să se întâmple lucrul acesta. Noi suntem pregătiți în orice moment”, a declarat Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni tv.

 

De asemenea, Andreea Marin a declarat că fiica ei, Violeta așteaptă cu nerăbdare să aibă un frățior sau o surioară. Mai mult, tânără se înțelege perfect cu frații ei vitregi și nu ar deranja-o ca lista să devină mai lungă.

„Violeta are o părere foarte bună despre acest subiect. Mai are doi frați, de ce nu ar mai vrea încă o soră sau un frate? Nu sunt vitregi, noi nu privim lucrurile așa în familia noastră. Eu am și o mamă de-a doua pe care nu pot numi „mamă vitregă”, pentru că acest termen are așa o conotație negativă și nu e cazul. Se înțeleg foarte bine”, a mai spus Andreea Marin.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel