Andreea Marin spune dacă o lasă pe fiica sa să se întoarcă la școală. "Am inima strânsă"

Data publicării:
Andreea Marin, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Marin, sursa instagram

Andreea Marin a vorbit despre deschiderea școlilor, explicând că îi înțelege pe părinții care au rețineri în a-și lăsa copiii din nou în școli, pentru că multe dintre ele nu sunt pregătite pentru acest moment.

"Ca părinte nu pot să spun deloc faptul că este ușor să iei o decizie. Am inima strânsă, pe de altă parte, văd dorința copilului meu de a fi la școală, de a fi împreună cu colegii, dar nu pot să mă întreb mereu dacă este totul în regulă acolo, dacă sunt cu adevărat respectate măsurile. Avem nevoie, cum am mai cerut și anterior, de o listă a școlilor care nu sunt pregătite de redeschidere.", a spus Andreea Marin la RealitateaPlus.

Amintim că al doilea semestru din anul școlar 2020-2021 începe luni, 8 februarie, iar cei mai mulți dintre elevi se vor reîntoarce în bănci. Redeschiderea se va face în cele trei scenarii obișnuite: scenariul verde, toți elevii merg la școală (sub un caz/1.000 loc.), scenariul galben, elevii din clasele terminale și cei din clasele primare merg la școală, copiii merg la grădiniță (sub 3 cazuri/1.000 loc.), scenariul roșu, doar cei din clasele primare merg la școală, copiii merg la grădiniță (peste 3 cazuri/1.000 loc., dar nu mai mult de 6 cazuri/1.000 locuitori), potrivit DC NEWS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel