Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, gest NEAȘTEPTAT pe scena Masked Singer România: „I-am declarat iubirea din prima zi”

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, împreună pe aceeași scenă. Gestul care a uimit o țară întreagă. 

Andreea Marin a câștigat Masked Singer România 2021. Vedeta s-a ascuns în spatele măștii Muma Pădurii. Chiar dacă nu se aștepta să câștige acest trofeu, Andreea Marin a declarat că mereu a fost o persoană competitivă. 


„I-am declarat iubirea din prima zi”, a spus Mihaela Rădulescu despre Muma Pădurii înainte de demascare.


Finalul emisiunii a adus o surpriză de proporții, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu s-au luat în brațe și au îngropat securea războiului. De-a lungul timpului cele două au fost cunoscute pentru rivalitatea care le leagă, mai ales că au iubit același bărbat, pe Ștefan Bănică Jr.


Mihaela Rădulescu a publicat pe rețelele de socializare și un mesaj de laudă pentru Andreea Marin, spre surprinderea fanilor: 


„Muma pădurii- un rol greu, o asumare totală și o interpretare impecabilă. Well done, Andreea! Masca cea mai neghicită, cea mai iubită de noi și de public, cea mai enigmatică și mai neașteptată! Bravo, Andreea! Ne-ai învins pe toți”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul ei de Instagram. 

 

 


Andreea Marin, prima reacție după ce a căștigat „Masked Singer România” 2021


„Provocarea adevărată este să reușești să intri în pielea unui personaj opus ție, negativ, care inspiră teama chiar, cum e Muma Pădurii, vrăjitoarea din basmele românești, și să o faci iubită, să arăți că poate avea talent în ciuda aparențelor, că poate avea umor, dar și vulnerabilități care o aduc aproape de oameni, că poate cânta și dansa într-un mod neașteptat, hâtru, haios, tocmai prin antiteza apariției sale față de istoria pe care o știm din povești.


Un personaj ca acesta atrage atenția altfel dacă e bine interpretat, nu e ușor de uitat, are resurse nebănuite, nu plictisește, se reinventează mereu, spre surprinderea publicului.


Și o necesitate a acestui format TV era să păstrezi misterul. Știam că a mă îndepărta de ceea ce oamenii sunt obișnuiți să vadă în mine înseamnă o șansă în plus pentru personajul meu de a ajunge cât mai aproape de finală, dar recunosc, deși sunt o fire competitivă, nu mă așteptam chiar să câștig”, a declarat Andreea Marin pentru TV MANIA.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel