Andreea Marin, semne de INFARCT la volan. Vedeta a chemat de urgență ambulanța

Data publicării:
Andreea Marin, instagram
Descriere foto: Andreea Marin, instagram

Andreea Marin a chemat ambulanța de urgență, după ce i s-a făcut rău la volan.

Andreea Marin a trecut prin momente cumplite, după ce i s-a făcut rău la volanul mașinii pe care o conducea. Vedeta a povestit că a tras imediat pe dreapta și a sunat a numărul de urgență, unde a solicitat o ambulanță.  Aceasta s-a speriat foarte tare și a crezut că este vorba despre un infarct. 

După ce au ajuns la fața locului și au consulatat-o pe vedetă, medicii au liniștit-o pe aceasta spunându-i că nu este vorba despre un infarct, ci despre oboseala acumulată în ultima perioadă. De atunci, Zâna Surprizelor are grijă să se odihnească așa cum trebuie.

 

Andreea Marin, în pragul sinuciderii din cauza depresiei

 

Andreea Marin a trecut prin multe greutăți în viață, dar a reușit să le înfrunte. Prezentatoarea TV poate spune că a trecut prin cea mai grea pierdere la o vârstă atât de fragedă, și-a pierdut mama la vârsta de doar 9 ani. În perioada maturității a fost nevoită să treacă prin trei divorțuri, dar niciodată nu s-a lăsat învinsă. Ceea ce a pus-o pe frumoasa vedetă la pământ a fost depresia. 

Andreea Marin susține că a trecut prin acele stări depresive din cauza unui tratament pe care l-a comandat de pe internet. Pe lângă problemele pe care le-a avut cu acneea, aceasta a trebuit să apeleze și la sprijinul terapeuților deoarece a simțit că ceva nu este în regulă cu ea, era mult mai tristă, nu se putea odihnea și simțea uneori că vrea să scape cumva de toate problemele. 


„A fost o depresie care da, m-a dus chiar în pragul suicidului. Au fost luni de zile şi a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui medicament luat fără indicație, de fapt era un supliment, nici măcar un medicament, găsit pe internet. Era un supliment 100% natural dedicat pierderii în greutate. Am luat acea băutură şi am avut chiar eu parte de efecte secundare. Un efect secundar a fost o afecţiune pe care nu am putut-o vindeca decât luând nişte pastile, era o acnee foarte puternică. Avea şi un alt efect secundar, depresia. L-am luat şi pe acela!

Depresia este o boală care-ţi întunecă mintea, nu mai gândeşti corect. Vrei să pui capăt acelei suferinţe. Eu sunt un om energic, optimist, nu m-aş fi gândit niciodată în sensul acesta. Lipsa somnului te duce la decizii greşite. O tristeţe adâncă şi o furtună interioară, nu mai eşti omul ce ştii că eşti. Această problemă nu trece de la sine. Eu am recunoscut anumite simptome. Aşa am ajuns la psiholog. Refuzam să cred asta. Au existat oameni care comentau. Zâmbetul nu mai era zâmbetul meu, nu mai simţeam entuziasm”, spunea Andreea Marin în urmă cu doi ani pentru Antena Stars. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel