Andreea Marin s-a afișat cu un accesoriu purtat de mama sa: „Îl purta acum 40 de ani”

Sursa foto: Andreea Marin, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin, instagram

Andreea Marin a fost prezentă la un eveniment monden, acolo unde a purtat un accesoriu care i-a aparținut mamei sale.

Andreea Marin a fost prezentă la un eveniment monden, acolo unde a defilat pe covorul roșu într-o rochie superbă. Vedeta și-a accesorizat ținut cu o geantă, care are o semnificație deosebită. Zâna Surprizelor a ales să poarte o geantă pe care o are de la mama ei, pe care a pierdut-o de la o vârstă fragedă, în urma unui accident cumplit de mașină.

Este un outfit din gareroba proprie, pentru că VIVA! ne-a invitat la o sărbătoare a culorilor. Am ales roz, vrem să vedem viața în roz, ne e dor să o vedem așa, chiar dacă ea are piedicile ei în ultimii ani. Și, în același timp, am ales un accesoriu drag inimii mele, un plic pe care îl purta mama mea acum 40 de ani. Asta înseamnă vintage cu adevărat. Am păstrat-o ca pe un element de décor în budoarul meu, pentru că este locul unde îmi încep ziua, acest budoar ca pe timpuri, nu este doar o metaforă, așa l-am creat, și printre aceste elemente sunt piese din garderoba mamei de zeci de ani. Mama s-a despărțit de mine și a devenit înger acum 38 de ani, deci când eu aveam vreo 9 ani. Însă mi-au rămas tot felul de amintiri și de accesorii de la ea și îmi face plăcere să mă întorc în timp și să-i simt prezența astfel , a declarat, în exclusivitate, pentru VIVA!, Andreea Marin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Andreea Marin: „Le-am citit cu lacrimi în ochi”

Andreea Marin a povestit că  recitește mereu scrisorile în care mama sa povestea de ea.

De pildă am scrisorile în care ea povestea bunicilor despre mine cea mică, în  primii ani de viață. Sunt savuroase, trebuie să recunosc, le-am citit cu lacrimi în ochi, le-am recitit în momentul în care am reorganizat totul, pentru că am trecut printr-o renovare serioasă. E interesant să te întorci cu aproape jumătate de secol în urmă, e foarte interesant și emoționant totodată', a spus ea. 

 

Andreea Marin: Sunt fericită că eu și Adrian ne potrivim'

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu extrem de discret, de cinci ani de zile. Vedeta a mărturisit că are foarte multe în comun cu partenerul său de viață. 

 „Nu a fost o vacanță, a fost muncă, dar combinăm plăcutul cu utilul, am fost fericită să pot fi însoțită de partenerul meu de viață , de Adrian, și să ne bucurăm de soarele Lisabonei. Ne potrivim în foarte multe direcții, de exemplu pasiunea pentru design-ul de interior. Am clădit împreună casa noastră și Creative Hub-ul , iubim design-ul pur și simplu, arhitectura și călătoriile. Avem aceleași gusturi și ne place să gătim împreună sănătos. Am învățat să gătim mediteranean, sănătos, echilibrat, cu roadele grădinii noastre.', a mărturisit, pentru VIVA, Andreea Marin.

„Ne-am potrivit, e o chimie foarte bună, nu pot să mă gândesc acum la ceva care ar fi fost un impediment între noi. Desigur că în fiecare cuplu există lucruri care se ajustează, nu? Trăind împreună fiecare învață ce-i place celuilalt și vine în întâmpinarea lui. Asta dacă vrei să reziști pe termen lung. Sunt fericită că ne potrivim, poate faptul că am învățat unul despre celălalt care ne sunt limitele și am învățat să le respectăm și să venim în întâmpinarea celuilalt atunci când îi este greu. E mare lucru', a adăugat ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 03 iun 2022, 17:04 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience