Andreea Marin revine în TV. Ce emisiune va prezenta zâna surprizelor

Data actualizării: | Data publicării:

O veste surprinzătoare e motiv de bucurie printre nostalgicii emisiunii “Surprize, surprize”. Andreea Marin a luat o decizie importantă și revine în televiziune. “Zâna” urmează să apară din nou pe micile ecrane, spre bucuria fanilor săi, care i-au simțit lipsa în toți acești ani.

După o pauză îndelungată, de câțiva ani, Andreea Marin va reveni pe micile ecrane. Este vorba despre come back spectaculos, la prima iubire, Televiziunea Română. Acolo unde Andreea Marin s-a remarcat la finalul anilor ’90, mai întâi la TVR Iași, apoi la emisiunea „Surprize, surprize”.

Emisiunea pe care Andreea Marin o va prezenta va purta titlul Nu exista nu se poate!și va fi pe TVR 2, de luni până joi, de la ora 18:00.

“Televiziunea Națională m-a chemat din nou… acasă! Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am pășit în acest domeniu eram studentă la informatică și habar nu aveam ce înseamna munca la TV. Acolo, la TVR, se reclădește acum, cărămidă peste cărămidă, și oamenii care au fost strâns legați de istoria televiziunii naționale – din care ulterior au plecat mulți dintre cei ce sunt acum în media în privat – sunt primii care pot pune umărul acum, mai mult ca oricând.”, a susținut Zâna Surprizelor. Mi s-a propus să creez un nou format cu care să mă întorc acasă, la TVR.”, a scris zâna pe contul ei de instagram.

 

Filmările au început, iar fanii așteaptă cu nerăbdare startul acestei emisiuni!

”Abia aștept sa ne vedem la TV! Emisiunea " Nu exista nu se poate! cu Andreea Marin" începe luni, 12 octombrie, la ora 18, o ora înainte de știri cu oameni frumoși și isteți, de isprava și pentru care... nu exista nu se poate! Va aștept pe TVR2!”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel