Andreea Marin, pusă la zid de Cătălin Botezau și Raluca Bădulescu: „Am boală pe ea”

Data publicării:
Andreea Marin, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, sursa foto Instagram

Andreea Marin a fost criticată dur de Botezatu și Bădulescu. Ce au avut cei doi de spus la adresa vedetei?

Chiar dacă este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, Andreea Marin nu a fost ocolită de criticile venite din partea lui Cătălin Botezatu și a Ralucăi Bădulescu. Cei doi au pus-o la zid pe „Zână” pentru stilul vestimentar. 


„Indiferent că e pe mov, nu e pe gustul meu. Lungimea pantalonului nu e corectă, se vede prea mult glezna. Niciodată nu se poartă aşa gulerul peste cămaşă. Nici ochelarii nu se potrivesc foarte bine”, a spus Cătălin Botezatu, la Teo Sow.


Cătălin Botezatu a fost blând cu frumoasa Andreea Marin, în comparație cu Raluca Bădulescu, care nu a iertat-o deloc pe prezentatoare. Aceasta nu s-a legat doar de stilul vestimentar ci și de un episod din trecut care a deranjat-o profund pe jurata de la „Bravo ai Stil”. 


„Ce să zic?! Geanta e prea mare, nu are nicio legătură cu pantofii. Nefericită combinaţie… Andreea Marin a avut ţinute bune doar în editoriale. În viaţa de zi cu zi, nu se îmbracă bine. Eu am boală pe ea pentru că a fugărit nişte câini pe stradă”, a spus Raluca Bădulescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel