Andreea Marin, planuri măreţe în 2022: Este anul meu. Cifrele care au dus la concluzia asta

Data publicării:
Andreea Marin, interviurile Spectacola și DC News
EXCLUSIV
Descriere foto: Andreea Marin, interviurile Spectacola și DC News

Andreea Marin are planuri mari pentru anul 2022. Vedeta își dorește să devină mamă pentru a doua oară. 

Andreea Marin a fost invitata Georgianei Ioniță, la Interviurile Spectacola și DC News, unde a vorbit despre planurile pentru anul 2022 și despre cifrele care îi vor aduce noroc. 

Îndrăgita prezentatoare TV este născută pe data de 22 decembrie și spune că anul 2022 va fi unul bun pentru ea. Andreea Marin crede că aceste cifre îi vor aduce noroc, ba mai mult vedeta ne-a mărturisit că și-ar dori tare mult să devină mamă pentru a doua oară. 

 

„Sunt născută pe 22.12, decembrie și doar pornind de la jocul acesta de cifre, mie mi s-a părut că acesta este anul meu și poate a fost și o autosugestie pentru a începe anul bine, cu forțe proaspete și cu energie ca să îmi ajungă până în decembrie anul viitor”, a declarat Andreea Marin, în exclusivitate pentru Spectacola. 

 

Andreea Marin crede că ar privi cu mai multă maturitatea venirea pe lume a unui copil, dar este sigură că realitatea ar schimba mult felul în care ea percepe lucrurile acum. Frumoasa prezentatoare TV își dorește tare mult să aibă un copil alături de partenerul ei, dar lasă totul în mâinile divinității. 

„Mi-aș dori foarte mult (n.r. să devină mamă pentru a doua oară), deocamdată nu este cazul. Nu este o realitate, este doar un vis, dar mi-aș dori, dacă Dumnezeu va încuviința”, a dezvăluit prezentatoarea TV. 

„Dacă nu aș crede în asta, nu aș mai face nimic în viață”


Crezi în destin sau crezi că mai degrabă că norocul ți-l faci cu mâna ta?

 

„Nu îmi permit să cred în destinul scris de cineva și care nu îmi dă liberul arbitru. Mă deranjează ideea asta. Da, cred în destin în sensul că, mă rog, și zodiile astea nu sunt chiar degeaba. Anumite trăsături ne sunt dăruite de la naștere.

Dar eu cred și în puterea noastră de a schimba lucrurile în bine. Dacă nu aș crede în asta, nu aș mai face nimic în viață. Doar aș sta și aș aștepta ca lucrurile să se întâmple într-un fel sau altul, fără ca eu să îmi aducă aportul deloc la ceea ce se întâmplă. Nu cred că există cineva rațional care să poată gândi în felul ăsta. 

'destinul mi-a scris liniile vieții și eu nu am nimic de făcut că oricum nu pot schimba'. Eu cred că e o greșeală să gândești așa”, a mai spus Andreea Marin pentru Spectacola și DC News. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel