Andreea Marin nu se mai vrea mireasă: „La 46 de ani lucrurile deja se așează, știi ce limite ai, ce poți și ce nu”

Data publicării:
Andreea Marin, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, foto Instagram

Andreea Marin nu vrea să mai ajungă la altar. La 46 de ani, după două mariaje eșuate, vedeta spune că nu mai pune preț pe acte într-o relație. 

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu. Deși sunt extrem de fericiți împeună, vedeta spune că nu are de gănd să se căsătorească. Ea spune că experiențele pe care le-a avut în viață au făcut-o să vadă lucrurile altfel. 


„Eu sunt trecută prin viață și așa am ajuns să consider. Nu are nicio importanță asta, că dacă ai un act și nu ești bine... la ce e bun? La vârsta mea de 46 de ani lucrurile deja se așează, știi ce limite ai, ce poți și ce nu. Pe de altă parte nu trebuie să mai demonstrez nimic nimănui, nici măcar mie. Știu cine sunt. Nu e puțin lucru să ai pe cineva aproape, care te sprijină, are grijă de înfățișarea sa, lucrurile astwa îți dau un echilibru sufletesc. Pe de altă parte, și când suntem singuri trebuie să fim bine. Nu trebuie să depindem de ceilalți ca să fim bine”, a povestit Andreea Marin la Antena Stars. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel