Andreea Marin NU își dorește pentru fata ei o carieră în televiziune: Sper să meargă spre o direcție cu picioarele mai pe pământ

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Marin, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin, Instagram

Andreea Marin a vorbit despre relația pe care o are cu fata ei, dar și despre cariera pe care și-ar dori ca Violeta să o urmeze.

Andreea Marin este foarte mândră de fata ei, vorbind, în repetate rânduri, despre domnișoara care este astăzi Violeta, ce a ajuns deja la vârsta adolescenței. Celebra prezentatoare îi prevede un viitor extrem de strălucit fiicei sale și, spune ea, o va ajuta la orice pas, pentru a ajunge acolo unde își va propune.

„Este mare, e cât mine de înaltă. Are peste 14 ani, dar nu știu, generația aceasta crește mult mai rapid și sunt fericită că este o fata frumoasă, bună și conștiincioasă. Am credință în viitorul ei și o sprijin cu tot ce pot”, a declarat Andreea Marin, pentru Click!

Ce părere are avea Andreea Marin dacă fata ei ar vrea să urmeze o carieră în televiziune

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezențe de pe micile ecrane. În ciuda acestui fapt, vedeta spune că nu și-ar dori ca fata ei să urmeze o carieră în televiziune. Ea spune că acest domeniu s-a schimbat foarte tare, față de atunci când ea a pășit pentru prima dată în lumea lui.

„Nu prea, dar dacă ar alege și și-ar dori foarte multe acest lucru, bineînțeles că nu m-aș opune. Sper, însă, să meargă spre o direcție cu picioarele mai pe pământ, pentru că în vremea de azi, lucrurile nu mai arată așa cum erau odinioară. Nu se mai fac la fel de temeinic. E greu să nimerească, copilul meu, într-un spațiu în care să nu aibă ceva valoros de învățat. Nu bârfe, șmenuri și așa mai departe. Nu-mi doresc asta!'', a adăugat prezentatoare TV.

Violeta, sprijin pentru mama ei

Deși este încă un copil, Violeta a înțeles această perioadă grea de pandemie prin care am trecut cu toții. Mai mult decât atât, chiar ea a fost principala motivație pentru mama sa, oferindu-i sfaturile necesare pentru a face față situației.

”Copilul meu m-a asigurat că nu trebuie să-mi fac probleme. Mi-a plăcut tăria ei de caracter. Se pare că semănăm pe ici pe colo, în punctele esențiale și s-a apucat de treabă, este foarte bună la școală. Sunt mândră de ea, m-a ajutat foarte mult. Erau zile în care nu apucam să mănânc nimic și ea îmi gătea.”, a declarat Andreea Marin pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel