Andreea Marin, mesaj emoționant de ziua de naștere a fiicei sale: "Violeta mea cu ochi de cer senin"

Data publicării:
Andreea Marin, instagram
Descriere foto: Andreea Marin, instagram

Sărbătoare mare în familia Andreei Marin. Prezentatoarea TV sărbătorește ziua de naștere a fiicei sale, iar cu această ocazie specială a transmis și un mesaj emoționant.

Jumătatea lunii decembrie este un prilej de sărbătoare în familia Andreei Marin. Fiica "Zânei Surprizelor"  își sărbătorește ziua de naștere. Acum 13 ani, Andreea Marin avea să dea naștere celei mai importante persoane din viața ei. 

Andreea Marin, mesaj emoționant pentru fiica ei

Cu ocazia acestui eveniment special, Andreea Marin i-a transmis fiicei sale și un mesaj de dragoste maternă, alături de câteva fotografii cu evoluția mezinei familiei.

"Atât erai de pitica, draga mea... Și chiar mai mică, un boț de omuleț, cândva... Iubirea mea cea fără limite să-ți fie pavăză, sufletul meu! La mulți ani, Violeta mea cu ochi de cer senin!", a fost mesajul emoționant transmis de Andreea Marin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Andreea Marin are o relație foarte strânsă cu fiica ei, Violeta. ”Zâna Surprizelor” a mărturist faptul că fiica ei a moștenit-o și este tare mândră de ea. Uneori nu-i vine să creadă cât de mult a crescut și cum s-a transformat într-o adevărată domnișoară: ”Timpul trece, e cât mine de înaltă, aproape, și mă citesc în ea. Amândouă suntem Violete, am moștenit numele de la mama mea, e o Violetă care îmi calcă pe urme și nu știu dacă să mă bucur sau nu de acest lucru, dar mă bucur că este o luptătoare, că este pe picioarele ei, că este un copil care nu are probleme cu indecizia, ci dimpotrivă, știe bine ce vrea și asta mă degrevează pe mine, ca părinte. Ca să spun sincer, îmi ușurează situația, mă ajută” , a dezvăluit Andreea Marin într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel