Andreea Marin, mai îndrăgostită ca niciodată: "Am rezolvat multe probleme împreună"

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Marin, instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Andreea Marin, instagram

Andreea Marin, moderatoarea emisiunii ”Nu există nu se poate”, a vorbit, în exclusivitate la interviurile SPECTACOLA, despre relația pe care o are cu partenerul ei de viață.

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actualul ei partener de viață, Adrian Brâncoveanu. Cei doi sunt foarte apropiați și se bucură din plin de toate momentele petrecute împreună. Adrian Brâncoveanu este un adevărat sprijin pentru Andreea Marin și o susține în tot ceea ce, atât fizic, cât și moral: ”Partenerul meu de viață a fost partener, în adevăratul sens al cuvântului. Am fost în convoaiele umanitare, împreună, cot la cot. Am dat mii de telefoane, am rezolvat multe probleme împreună. Asta ne-a unit într-un mod în care nu ne așteptam. Nu am crezut că vom fi puși în situația asta, vreodată, dar uite, viața îți demonstrează că se poate", a spus Andreea Marin în emisiunea realizată de Georgiana Ioniță la Spectacola. 

Deși în această pandemie multe cupluri și-au spus adio, Andreea Marin și partenerul ei de viață au profitat de acest lucru și s-au apropiat mai mult ca niciodată:”A fost un câștig pentru noi. Pentru alții, aud că a fost o povară, dar pentru noi a fost un câștig," a mărturisit Andreea Marin, la Interviurile Spectacola.

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel