Andreea Marin își sărbătorește astăzi ziua de naștere: "Nu este o vârstă, este o bijuterie "

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Marin, foto Facebook
Descriere foto: Andreea Marin, foto Facebook

Andreea Marin împlinește astăzi frumoasa vârstă de 46 de ani. Cu această ocazie specială, prezentatoarea TV a transmis și un mesaj emoționant.

Sărbătoare mare în familia Andreei Marin. Zâna Surprizelor împlinește astăzi frumoasa vârstă de 46 de ani. Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate  femei din showbiz-ul românesc, și cum era de așteptat, a primit deja sute de urări de bine. În ciuda vârstei pe care o are, de-a lungul anilor, Andreea Marin a reușit să se mențină într-o formă de zile mari.

Andreea Marin împlinește astăzi 46 de ani

Cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 46 de ani, Andreea Marin a postat și o fotografie, alături de care a scris și un mesaj emoționant. Vedeta a ținut să le mărturisească fanilor că această vârstă este doar un număr și chiar dacă a întâmpinat de-a lungul vieții multe piedic a încercat să privească la viitor cu încredere.

"46 de ani nu e o vârstă. E o bijuterie. Depinde de tine, Femeie, sa fie asa! Da, viața s-a dovedit a fi un drum sinuos, cu destule piedici, cu umbre dincolo de lumina reflectoarelor, dar am făcut o alegere: să caut mereu să aflu ce mă așteaptă dincolo de ele. Să fac întotdeauna tot ce îmi stă în putere. Să privesc în sus cu încrederea ca voi găsi o cale, oricât ar părea de greu. Și am înțeles că, atunci când depinde de mine, nu exista nu se poate! Mulțumesc pentru pașii voștri alături de mine pe acest drum. Sănătoși să fim, să continuăm", a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Andreea Marin a reușit de-a lungul timpului să se mențină frumoasă, dar foarte discretă în ceea ce privește viața personală. Greutățile nu au reprezentat un impas pentru vedetă și mereu a găsit soluția potrivită pentru orice tip de problemă.

”Cred că și eu sunt o fire tare, am învățat asta în timp, deopotrivă sensibilă,uneori am o balață: sensibilitate și găsirea soluției, uneori extrem de rapide problemelor, care alții se lovesc și nu trec”, a declarat Andreea Marin la Interviurile Spectacola. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel