Andreea Marin, infectată cu virusul COVID-19: „Nu sunt genul care să dea sfoară în țară”

Data publicării:
Andreea Marin, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, foto Instagram

Andreea Marin a fost confirmată pozitiv cu Covid-19. Ce spune vedeta despre importanța vaccinului?

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Chiar dacă a ținut totul secret, vedeta a fost infectată cu Covid-19 în urmă cu ceva timp. După venirea în țară, atât ea cât și echipa cu care a lucrat pentru un proiect profesional, au fost nevoiți să stea în carantină din cauza virusul Covid-19. 


Vedeta spune că s-a simțit norocoasă deoarece a avut o formă ușoară a bolii. Vedeta era vaccinată cu schema completă cu 5 luni înainte de a lua virusul. 


„Nu sunt genul care să dea sfoară în țară. Am trecut și eu prin experiența COVID, nu a fost o plăcere, mare parte din echipa cu care am lucrat, am călătorit în lume, s-a infectat. Nu e o experiență plăcută, însă eu, fiind vaccinată acum cinci luni, am avut una dintre cele mai ușoare forme pentru că am fost păzită de vaccin.


După ce am făcut analizele, acum câteva zile, am înțeles foarte clar cât de mare e diferența și cât de mult contează faptul că ajung mult mai puține persoane vaccinate în stadii grave ale bolii”, a dezvăluit Andreea Marin în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV. 


Andreea Marin a dezvăluit care au fost simptomele cu care s-a confruntat în timpul infecției cu Covid-19. 


„Câteva zile am stat la pat, am avut simptomele unei gripe puternice, dureri de mușchi, dureri de gât, temperatură. Am urmat tratamentul, am făcut tot ce a spus medicul să fac, i-am păzit pe cei din jur izolându-mă. Asta e perioada pe care o trecem, dar este responsabilitatea noastră să avem grijă și de noi, dar și de cei din jur”, a mai spus vedeta TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel