Andreea Marin, în doliu. Prezentatoarea TV a făcut anunțul trist: „Din păcate, cu adâncă tristețe....„

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Marin, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Marin, sursa instagram

Andreea Marin trece prin momente dureroase. Prezentatoarea Tv a anunțat că o persoană dragă din viața ei s-a stins din viață.

Recent, Andreea Marin a anunțat, cu durere în suflet, că unul dintre regizorii pe care l-a cunoscut și cu care a avut o colaborare frumoasă s-a stins din viață. Vizibil afectată de moartea bărbatului, Andreea Marin a scris pe rețelele de socializare și un ultim omagiu.

„Din păcate, cu adâncă tristețe scriu că acest tânăr regizor atât de talentat, pozitiv și dedicat a devenit înger, la 34 de ani, în urma unui accident … Povestea lui e o lecție de viață și merită să îi dedicați timpul vostru, am postat emisiunea cu el pe Facebook Andreea Marin (link în bio) și îmi voi aminti mereu cu sufletul plin de această întâlnire si de pilda sa… Dumnezeu să te aibă în pază, suflet minunat…”, a spus aceasta pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

 

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au îngropat securea războiului

 

Andreea Marin a câștigat Masked Singer România 2021. Vedeta s-a ascuns în spatele măștii Muma Pădurii. Chiar dacă nu se aștepta să câștige acest trofeu, Andreea Marin a declarat că mereu a fost o persoană competitivă. 


„I-am declarat iubirea din prima zi”, a spus Mihaela Rădulescu despre Muma Pădurii înainte de demascare.


Finalul emisiunii a adus o surpriză de proporții, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu s-au luat în brațe și au îngropat securea războiului. De-a lungul timpului cele două au fost cunoscute pentru rivalitatea care le leagă, mai ales că au iubit același bărbat, pe Ștefan Bănică Jr. Mihaela Rădulescu a publicat pe rețelele de socializare și un mesaj de laudă pentru Andreea Marin, spre surprinderea fanilor: 


„Muma pădurii- un rol greu, o asumare totală și o interpretare impecabilă. Well done, Andreea! Masca cea mai neghicită, cea mai iubită de noi și de public, cea mai enigmatică și mai neașteptată! Bravo, Andreea! Ne-ai învins pe toți”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul ei de Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel