Andreea Marin împlinește astăzi 49 de ani: „Știu ce merit și ce îmi doresc de la viață și am învățat să mă prețuiesc”

Data publicării:

Andreea Marin își sărbătorește ziua de naștere.

Andreea Marin își serbează ziua de naștere pe data de 22 decembrie. Îndrăgita vedetă împlinește astăzi vârsta de 49 de ani, vârstă care a găsit-o extrem de împlinită și fericită pe diferitele planuri ale vieții sale. Se mândrește cu o relație fericită, de succes, cariera este în continuare pe culmile succesului, iar când vine vorba de fiica sa, Violeta, Andreea Marin are toate motivele de mândrie. Sunt multe lucruri pe care „Zâna” le-a învățat până la această etapă a vieții sale, pe care le descrie chiar într-o postare specială făcută pe rețelele de socializare, cu ocazia aniversării sale. Astfel, dacă a învățat ceva până acum, aceasta spune că știe că „nu există nu se poare” și că totul e posibil.

„Sunt Capricorn și, la 49 de ani împliniți astăzi, știu să privesc mereu înainte, să urc și când e greu, să întorc privirea preț de o clipă de la calea mea doar ca să-ți spun, de fiecare dată cu alte cuvinte și fapte, că atunci când depinde de mine, si nu uita, când depinde de tine, nu există nu se poate! Și în cele mai multe momente din viață, nu există scuză sau “nu pot”, căci eu știu că depinde de noi, de voința noastră, de creativitatea minții noastre, de efortul investit în ceea ce vrem să împlinim. Nu am timp și nici dorința să mă plâng prea mult când nu-mi iese ceva, pierd vreme și energie, mai bine le salvez pentru a gândi o altă rezolvare. Știu azi cine sunt, ce sunt în stare să imaginez și să duc la bun sfârșit, știu ce merit și ce îmi doresc de la viață și am învățat să mă prețuiesc, respectându-i și iubindu-i totodată pe cei din jur ce se dovedesc a fi Oameni.

Sunt un aluat plămădit din dragoste, dăruire presărată cu sacrificii, bucuria de a atinge cerul cu mâna, dar și din cumpătare și credință. Am valori adânc înrădăcinate de la care nu mă abat, oricât de tentant ar părea să aleg uneori calea mai ușoară. Cine spune că viața e roz? Nu e pentru mine calea ce nu e complicată. Ca să am ce descurca, mie mi-a fost rezervat un labirint întortocheat. Pe care îl parcurg negreșit, până la capăt. Nu există nu se poate!”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare. 

Citește și: Talentul ascuns pe care-l are Violeta, fiica Andreei Marin: „Deocamdată evită, e perfecționistă”. Tânăra a cântat pe scenă, alături de Ștefan Bănică Jr.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Andreea Marin, siluetă de invidiat

Pe lângă toate reușitele de mai sus, cei 49 de ani au prins-o și într-o formă fizică de invidiat. Vedeta a reușit în ultima perioadă să dea jos peste 15 kilograme și să ajungă aproape de silueta pe care o avea în liceu.

„Am slăbit 16 kilograme. Mai am 3-4 kilograme de dat jos. Nu vreau mai mult. Am ajuns aproape la greutatea din liceu, deci nu vreau să exagerez. Important este să fiu sănătoasă. Mi-am făcut și toate analizele de curând. Sfătuiesc orice om, dar dacă vorbim de femei, atunci cele care au o vârstă asemănătoare cu a mea, eu am 49 de ani, trebuie să aibă cu atât mai mult grijă de sănătatea lor. Mi-am verificat starea de sănătate și sunt bine.

Există această alegere de a nu sta și aștepta multă vreme și cu mulți nervi, uneori, pe holurile anumitor spitale de stat. De aceea, ne dorim să muncim în țara asta și să câștigăm mai mult, pentru a avea soluții pentru sănătate”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

VEZI și: Andreea Marin, în sala de fitness, la 48 de ani: „Vârsta e doar o cifră și nu o recunosc”. Vedeta a slăbit 15 kilograme



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel