Andreea Marin, revedere istorică cu Gabriel Coveșeanu. Foștii colegi au avut un dialog spumos

Data actualizării: | Data publicării:

 Andreea Marin revine cu cel de-al doilea sezon al emisiunii „Nu există nu se poate”. De data aceasta, prezentatoarea Tv îl va avea invitat în platou pe Cove.

Între cei doi există o chimie aparte iar râsul cu poftă îi însoțește pe tot parcursul emisiunii. Vom urmări și momente de o sensibilitate aparte, pentru că Gabriel Coveșeanu vorbește public în acest portret, în premieră, despre perioadele dificile din viața sa. Cu siguranță, momentul cel mai așteptat este rememorarea perioadei „Surprizelor”.

„Prima mea apariție în televiziune a fost la „Surprize, surprize”, o emisiune care avea audiență fantastică. Am fost practic aruncat în groapa cu lei”, spune cu umor invitatul Andreei Marin.


La mai bine de 20 de ani de la debutul show-ului care a scris istorie laTeleviziunea Română, colegul de prezentare al Andreei din perioada celebrei emisiuni, „Surprize, surprize” spune povestea din spatele camerelor de filmat.


„Am intrat direct în pâine. Privind la tot ceea ce am făcut ulterior în televiziune, adrenalina aceea în direct nu o poți compara cu nimic. Noi am început să facem televiziune nu din dorința de a devenit celebri sau vedete ci pentru a oferi bucurie oamenilor, pentru a fi acolo. Întâmplător, la pachet a venit și notorietatea, dar putea să nu vină”, a adaugat Cove.

Primită cu entuziasm de telespectatori, emisiunea „Nu există nu se poate”, idee originală a Andreei Marin, s-a  bucurat de la debut de succes și premii. 


„Emisiunea „Nu exista nu se poate" este creația mea, e un format elegant, înțelept, extrem de interesant prin pildele invitaților, oameni de valoare, iar titlul ales este crezul meu în viață. După aceste vorbe ale tatălui meu m-am ghidat pe întregul meu drum până astăzi. Cu toate că acest „nu exista nu se poate” e în ADN ul meu, emisiunea într-adevăr mă surprinde prin incredibilele experiențe și lecții de viață mărturisite de invitații mei. Întotdeauna așteptările mele sunt depășite de ei. Se deschid în fața mea și mă bucur, ajungem să vorbim cu profunzime despre eșec, ridicare, forța de a depăși impasul și de a ne reconstrui, nu doar despre ceea ce e frumos și lin în viață. De aceea, interviurile sunt o inspirație pentru privitori”, spune Andreea Marin.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel