Andreea Marin, dragoste la prima vedere pentru un celebru prezentator: "Acum ești luat, bătrân, bolnav și ramolit"

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Marin, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, foto Instagram

Andreea Marin a dezvăluit cine este persoana care i-a provocat sentimentul de dragoste la prima vedere.

Recent, Andreea Marin a fost invitată în platoul emisiunii "La Măruță", acolo unde a fost supusă unei provocări picante.

Măruță i-a pregătit  o serie de întrebări incomode, dar și un platou cu gustări picante, în cazul în care ar fi refuzat să se citească cu voce tare întrebarea de pe cartonaș. Regula e simplă, răspunsurile sunt obligatorii, însă telespectatorii nu știu și întrebarea. Dacă vedeta nu acceptă să fie citită cu voce tare întrebarea de pe cartonaș, atunci trebuie să mănânce preparatele picante. 

La una dintre întrebări, Andreea Marin a răspuns "Măruță" și a ales ca întrebarea să fie citită de către prezentatorul TV. Întrebarea a sunat în felul următor: ”Ce bărbat cunoscut ţi-a provocat sentimentul de dragoste la prima vedere?”  

„Acum e prea târziu. Ești luat și ești si ramolit. Dar cred ca e bine să ști, că oricum nu mai ai ce să faci acum. M-am îndrăgostit de tonomatul acela la prima vedere”, a explicat Andreea, făcând referire la emisiunea prezentată de Măruță la TVR, în urmă cu mai mulți ani. 

”Mircea Radu. Avem o istorie împreună, nu putem să ne facem”, a fost un alt răsuns dat de Andreea Marin la o altă întrebare adresată de Cătălin Măruță. Aceasta a ales să nu mănânce picant, iar întrebarea să fie citită cu voce tare.

”Eşti nevoită să pleci pe o insulă pustie. Pentru a salva omenirea, trebuie să pleci cu unul dintre: Mircea Radu, Adi Nartea.”, a fost întrebarea adresată de Cătălin Măruță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel