Andreea Marin, dezvăluiri șocante despre Mihaela Rădulescu: "Nu am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat de persoana mea"

Data publicării:
Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, sursa instagram

Andreea Marin a făcut declarații uluitoare la adresa Mihaelei Rădulescu. Cele două vedete nu s-au înțeles niciodată.

Recent, Andreea Marin a vorbit într-un interviu despre relația dintre ea și Mihaela Rădulescu. Se pare că cele două nu au reușit să se înțeleagă nici până în ziua de azi, chiar dacă se știu de mai bine de 20 de ani. 

„Nu pot să-mi dau seama dacă ea m-a enervat cel mai tare în media. Pur și simplu… da… nu mi-a făcut plăcere să văd atâtea… În ciuda încercărilor mele de a fi un om civilizat, de multe ori nu am avut cu cine!”, a spus Andreea Marin  în cadrul show-ului prezentat de Mădălin Ionescu la Metropola TV. 

Andreea Marin a vorbit și despre a vorbit și despre mesajele apărute în presă, trimise de Mihaela către fostul ei soț, în care o cataloga pe Andreea drept ”vită”.

„Eu am fost umană tot timpul și chiar am încercat să fac lucrurile să meargă… Dar după o asemenea apariție în presă… Asta e, e alegerea fiecăruia. Eu nu am mai auzit așa ceva, e incredibil. Era supărată că aveam o realizare. Atât a putut ea gândi în acel moment! Am simțit atunci că intuiția mea e bună, eu văd oamenii așa cum sunt! Întotdeauna!”, a spus Andreea Marin.

De asemenea, Andreea Marin a mărturisit că Mihaela Rădulescu este unul dintre cei mai deranjanți oameni de televiziune pe care i-a cunoscut vreodată.

„Atât de intruziv, nu! Atât de ambițios, perseverent, ani de zile în a încerca să mă tragă în jos, pur și simplu… N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat, până la urmă, de persoana mea! E trist!

Între noi nu era deloc o competiție! Audiența mea era uriașă față de audiența emisiunii de duminică, de atunci, care era mult mai mică…

Nu se puteau compara! Nu era o competiție, nu eram pe același tronson orar… Era, pur și simplu, o chestiune, cred eu… mă simțea ca pe o femeie care îi amenință întâietatea sau ceva de genul ăsta. Nu pot să-mi explic, pentru că eu nu aș putea să gândesc la fel”, a încheiat Andreea Marin pentru sursa citată.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel