Andreea Marin, dezvăluiri din relația cu Adrian Brâncoveanu. Ce i-a unit pe cei doi: "Nu a fost dragoste la prima vedere"

Data publicării:
Andreea Marin, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Marin, sursa instagram

Andreea Marin a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin se clasează în topul celor mai îndrăgite persoane din showbiz. Vedeta demonstrează pe zi ce trece că este o femeie cu adevărat puternică. Dacă pe plan profesional a strălucit întotdeauna, ei bine, pe plan sentimental ghinioanele s-au ținut lanț de frumoasa vedetă. A trecut prin mai multe eșecuri în dragoste și mariaje nereușite, însă nu s-a lăsat nicio secundă și a continuat să spere la sufletul său pereche.

De mai bine de patru ani, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu, bărbatul în brațele căruia a găsit liniștea și fericirea pe care a căutat-o dintotdeauna.

Invitată recent în Podcastul lui Damian Drăghici, Zâna surprizelor a făcut câteva mărturii despre relația cu Adrian Brâncoveanu, la care nimeni nu se aștepta. Aceasta a mărturisit că nu a fost dragoste la prima vedere, însă au existat două evenimente dureroase în viața lor, care i-a unit.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus Andreea Marin.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel