Andreea Marin, despre relația cu Ștefan Bănică: „Pentru mine el este doar tatăl copilului meu”

Data publicării:
Andreea Marin și Stefan Banica, colaj, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin și Stefan Banica, colaj, sursa foto Instagram

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au decis să divorțeze în anul 2013. Frumoasa prezentatoare TV a fost acuzată de-a lungul timpului că a fost atrasă de succesul artistului. 

Andreea Marin a decis să vorbească deschis despre mariajul cu Ștefan Bănică Jr. Aceasta susține că nimic din ce s-a spus de-a lungul timpului, referitor la interestul ei vizavi de succesul artistului, nu este adevărat. Ba mai mult, aceasta susține că la acea vreme și ea se bucură de un succes imens pe TV. 


“Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu, pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nicio atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc!”, a spus Andreea Marin, invitată în cadrul emisiunii lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV. 


Prezentatorul TV a ținut să o întrebe pe frumoasa prezentatoare TV dacă îl consideră pe Ștefan Bănică Jr. un bărbat de casă. Andreea Marin a decis să nu răspundă acestei întrebări. Ba mai mult a spus că își privește fostul soț doar ca pe tatăl copilului ei. Nu poate o observa o altă calitate înafară de aceasta. 


“N-o să intru într-o astfel de discuție, pentru mine el este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine”, a zis prezentatoarea de televiziune.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel