Andreea Marin, despre depășirea obstacolelor: Nu au fost puține. A trebuit să mă ridic din genunchi și să merg mai departe

Data publicării:
Andreea Marin, foto arhiva personală
Descriere foto: Andreea Marin, foto arhiva personală

Andreea Marin a povestit, în intermediul unui interviu, despre cum a reușit să treacă peste obstacole.

Andreea Marin a vorbit despre momentele grele din viața ei și despre cum a reușit să le depășească. Vedeta spune că nu a fost ușor, dar a ales întotdeauna să se mențină pozitivă.

„Să știi că nu au fost puține, începând cu lucrurile grele trăite în viață, când a trebuit să mă ridic din genunchi și să merg mai departe, care era cealaltă alegere? Fie să rămân pe loc, fie să îmbrățișez blazarea și să mă plâng de orice mi se întâmplă. Am ales să fiu pozitivă, atât cât am găsit forță în interiorul meu”, a declarat Andreea Marin, potrivit ego.

De unde a venit inspirația cărții „Nu există nu se poate”

„Spre exemplu, citind o carte care mă inspiră. Am scos cartea „Nu există nu se poate”, pentru că eu, la rândul meu, am pe noptieră cărți care mi-au fost ghid de-a lungul timpului. Găsim, în mărturiile altor oameni, sclipirea care ne duce cu gândul că și noi am putea. Despre acest lucru este vorba, de fapt. Dacă alții pot, pot și eu. Mi-a fost dată viața să o trăiesc frumos și demn.”, a mai spus vedeta.

"Suntem la fel, atât femeile, cât și bărbații"

Andreea Marin spune că, deși nu a fost victima discriminărilor, întotdeauna a susținut egalitatea între sexe.

„Nu aș putea spune că am avut parte de discriminare. Poate că am fost o fire puternică pentru că, da, încercări au existat. Însă m-am opus cu vehemență și am stat cu coloana dreaptă în fața celor care îmi spuneau că se poate mai bine dacă ești doar bărbat. Cred că suntem la fel, atât femeile, cât și bărbații. Ar trebui să fim împreună și să clădim împreună, fără a crea o concurență între noi care nu își are sensul.”, a mai mărturisit aceasta.

Care este relația dintre Andreea Marin și fiica sa

Vedeta a mai dezvăluit faptul că are o relație foarte apropiată cu fiica ei, la fel cum a avut și ea, la rândul ei, cu mama sa.

„Uneori gătim împreună, pregătim locuri sau casa pentru oaspeți, așa făceam cu mama. Amintirile cele mai frumoase au legătură cu miresmele din bucătărie, mâna ei pe fruntea mea, poveștile. Toate acestea sunt și între mine și fiica mea. Suntem Violete și noi două, așa cum era și mama. Am moștenit amândouă acest nume”, a mai dezvăluit ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel