Andreea Marin, de nerecunoscut. Vedeta s-a tuns scurt și s-a vopsit blondă: "Ai întinerit cu zece ani"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andreea Marin, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin, instagram

Andreea Marin și-a surprins fanii cu un nou look. Prezentatoarea TV s-a tuns scurt și s-a vopsit blondă.

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Vedeta are mare grijă de felul în care arată, motiv pentru care s-a lăsat pe mâna stiliștilor și a făcut o schimbare radicală. Spre surprinderea tuturor, Andreea Marin s-a tuns scurt și s-a făcut blondă. Vedeta s-a arătat foarte încântată de rezultat, motiv pentru care le-a arătat și fanilor noul look. 

Fanii au reacționat imediat pe vedetă, complimentând-o pentru alegerea făcută: "Frumusețe Superbitate Minunăție Prințesa! "/ "Ești superbă cu noul look, iar zâmbetul e de miliarde!" /" Sunteti superba... Toata admiratia si respectul nostru" / "Esti minunata Andreea!! Ai întinerit cu 10 ani cu noul look!!"!/ "Incredibil ce bine îți stă blonda"  / "Wow,ce schimbare frumoasă" / "Wow, nu te- am recunoscut Andrea, iti sta foarte bine."/" Nu știu ce faci ... dar, parcă întinerești!", sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Ce dietă ține Andreea Marin. Vedeta a pierdut 7 kilograme

Andreea Marin este într-o formă de zile mari și, asta după ce a reușit să piardă 7 kilograme. Vedeta spune că nu a slăbit întâmplător, ci ține o dietă și face sacrificii destul de mari, pentru a reveni la o formă fizică cât mai perfectă.

„Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut 7 kilograme. Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne fereşte, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă.”, a spus Andreea Marin, potrivit viva.

"Am urmat o dietă"

Vedeta spune că nu și-a făcut singură planul alimentar, ci a consultat un medic nutriționist, lucru pe care îl recomandă tuturor. Aceasta spune că va continua să-și mențină stilul de viață sănătos, pentru că nu vrea să se oprească aici cu kilogramele în minus. 

„La mine, mintea e defectă. Eu, când îmi pun în minte ceva, de a doua zi sau chiar din momentul ăla nu amân lucrurile, schimb totul. Sunt foarte hotărâtă. Cred că asta mă ajută în viaţă, sunt foarte determinată atunci când mă convinge necesitatea unui fapt. (…) Eu am urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriţionist – nu indic nimănui să facă lucrurile de capul lui, după reţete din reviste, din ziare, din vecini, pentru că asta nu e o treabă sănătoasă – şi mi-a venit uimitor de uşor, pentru că doctorul mi-a dat exact ce mi se potriveşte mie şi, culmea, nu mi s-a mai părut greu. Şi am pierdut 7 kilograme! Acum, la începutul anului ăsta. Şi continuu, nu mă las”, a mai spus prezentatoarea de televiziune.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel