Andreea Marin, cu gândul la țara natală. Vedeta se află în Portugalia: „Nicăieri nu e mai bine decât acasă“

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Marin, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin, instagram

Andreea Marin se află în Portugalia, după ce a prins un contract. Cu toate astea, vedeta este cu gândul la țara natală. 

Andreea Marin se află pentru câteva zile în Portugalia, acolo unde are de rezolvat câteva treburi ce țin de carieră. Pe lângă muncă, Andreea Marin a avut timp și de puțină plimbare pe străzile Portugaliei, dar și de câteva fotografii pe care le-a împărtășit cu fanii pe rețelele de socializare. Cu această ocazie, prezentatoarea Tv a transmis și un mesaj.

„Bună dimineața, prețuiește viața! Avantajul muncii mele e că nu are granițe și uneori ajung să filmez în colțuri de lume unde soarele și culorile îmi inundă mintea și sufletul, din zori până la asfințit. Iubesc lumina, sunt ca o floare a soarelui care o caută mereu, mă inspiră, îmi dă energie creativă, bucurie de a trăi. Portugalia e locul meu de muncă și azi, sunt fericită că de această dată există puțin timp și pentru a îmbina plăcutul cu utilul și lucrul devine mult mai plăcut așa, când există această balanță, dar se întâmplă rar să le pot îmbina, de obicei, e doar muncă, zi lumină.“

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Andreea Marin: „Am avut atâtea ocazii să plec peste hotare, nicăieri nu e mai bine decât acasă“

Andreea Marin a recunoscut că, deși a avut multe ocazii să plece peste hotare, a decis să rămână în țara natală, acolo unde se simte cea mai fericită. De asemenea, vedeta a precizat că mereu este cu gândul la casă atunci când trebuie să plece, chiar și pentru câteva zile. 

„Oricum ar fi, mie mi-e mereu dor de casă și revin imediat ce termin ce am de făcut, întotdeauna caut să reduc timpul în care lipsesc de lângă cei dragi, ce nu-mi sunt alături. Așa că număr orele până când ajung din nou la vremea noastră capricioasă, prefer să fiu acolo, oricât de frumos ar fi în alte locuri din lume, recunosc. Am avut atâtea ocazii să plec peste hotare, să devin cetățean al altei țări… Nu din patriotism, ci din cauza unui dor care mă mistuie mereu, eu simt că nicăieri nu e mai bine decât acasă. Viiiin!!!”, a scris Andreea Marin pe paginile ei de socializare.

Citește și: Andreea Marin, imagini rare cu iubitul ei: „Ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace” FOTOGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience