Andreea Marin, avertisment pentru hoții care au încercat să îi jefuiască casa: „Adrian are permis port armă”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Marin, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, sursa foto Instagram

Andreea Marin le-a transmis hoților care au încercat să intre în casă un mesaj amenințător. 

Andreea Marin a fost pentru a doua oară ținta tâlharilor. În urmă cu doar câteva zile, hoții au încercat să pătrundă în locuința vedetei din Voluntari, dar au fugit în momentul în care a pornit alarma. Tâlharii au încercat să sară gardul lucuinței, dar în acel moment s-a activat sistemul de siguranță. La fața locului au ajuns agenţii firmei de pază, dar și poliția care a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de infracțiunea de furt calificat. 


Andreea Marin nu este speriată de hoți, deoarece iubitul ei are permis port armă, a dezvăluit chiar vedeta în emisiunea Exclusiv Vip de la Prima TV. 


"Adrian are permis port armă. El posedă din punct de vedere legal o armă cu care se poate apăra. Trebuie să te poți apăra în propria casă. Asta dacă nu îi prinde câinele nostru, Rocky, înainte, de fundul pantalonilor. E mai bine să nu te întâlnești cu el!”, a declarat Andreea Marin la Prima TV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel