Andreea Marin, adevărul despre plecarea de la Surprize Surprize: „Eu nu aveam timp nici să gândesc”

Data publicării:
Andreea Marin, foto Instagram, captura TVR
Descriere foto: Andreea Marin, foto Instagram, captura TVR

Andreea Marin a vorbit despre motivul plecării de la Surprize Surprize și de ce emisiunea nu a mai continuat fără ea. 

La vârstă de 25 de ani, Andreea Marin a fost aleasă să prezinte emisiunea Surprize Surprize, proiect care i-a adus un succes răsunător. După ani de zile de emisie, sute de emisiuni Live, vedeta s-a retras de la cârma emisiunii care a consacrat-o. Motivul a fost venirea pe lume a fiicei sale. 

Învitată în cadrul podcastului Fain & Simplu, realizat de Mihai Morar, Andreea Marin a dezvăluit că decizia de a se retrage de la Surprize Surprize i-a aparținut și că proictul nu a mai putut continua fără ea. mai mult, prezentatoarea TV a realizat emisiunea pînă în luna a opta de sarcină. 

 

„Am trăit pe picioarele mele când «Surprizele» nu au mai fost și asta pentru că am născut-o pe fiica mea, până în luna a opta am fost pe scenă. Nu m-am întors, deși Valeriu Lazarov a venit la mine acasă, îmi amintesc, dragul de el, și mi-a zis: Stai cât vrei, dar înțelege că «Surprize, surprize» nu merge înainte fără tine, nu se poate. Ești mult prea legată de acest brand și dacă am încerca cu altcineva, n-ar merge”, a povestit Andreea Marin în cadrul podcastului de pe YouTube. 

Cum a ajuns Cove să lucreze cu Andreea Marin. Surpriza de la Surprize Surprize: „Eram îmbrăcat într-o vestă de ziceai că sunt de la Asociația vânătorilor și pescarilor”


Mai mult, vedeta s-a chinuit să realizeze emisiunea până în luna a opta de sarcină, pentru a nu-și lăsa colegii fără salariu. 


„Era o decizie pe care mi-am asumat-o de când am aflat că sunt însărcinată. Mi-am dorit atât de mult acest copil încât mi-am plănuit treaba asta, mi-am plănuit să stau până în luna a opta, astfel încât să termin și ultimul sezon din acel an pentru a nu lăsa fără salariu oamenii din echipa mea, erau zeci, aproape 100 dacă îmi aduc bine aminte”, a mai declarat ea.

Andreea Marin și-a pierdut mama când avea doar 9 ani


Vedeta a crescut fără mamă, astfel că și-a dorit să fie extrem de prezentă în viața fiicei sale, cu prețul de a renunța la proiectul ei de suflet.

Andreea Marin, dezvăluiri emoționante despre moartea mamei sale: „Am devenit brusc un om matur. Tata mi-a fost stâlp” EXCLUSIV


„Pot să spun că după nașterea fiicei mele am luat-o din nou de la zero. Nu am mai făcut ce făceam înainte. Pur și simplu au început eu însămi să scriu proiecte, ceea ce nu făcusem înainte. Nu făcusem pentru că nu aveam timp. Eu și de asta am renunțat la Surprize. Eu eram director de program, asta însemna că manageriam tot la acel program și eram și promotorul, eram și directorul de promovare al întregii companii. Când am renunțat, am avut timpul să pun alte idei în practică. Eu nu aveam timp nici să gândesc. De luni până duminică se lucra non-stop la ceea ce făceam. Apoi am început să scriu propriile proiecte. Nu a fost ușor”, a mai declarat Andreea Marin.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel