Andreea Marin, adevărul despre divorțul de Ștefan Bănică Jr: „Nu e comod să te simți înșelată”

Data publicării:
Andreea Marin și Stefan Banica, colaj, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin și Stefan Banica, colaj, sursa foto Instagram

Divorțul dintre Andreea Marin și Ștefan Bpnică Jr. încă mai ține prima pagină a ziarelor, la 8 ani distanță. Abia acum s-a aflat adevăratul motiv al separării. 

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în 2005. Tineri, frumoși și celebri, păreau că au descoperit fericirea supremă și nimeni nu se aștepta ca lucrurile să se strice între ei. În 2013, cele două vedete anunțau despărțirea, șocând astfel fanii care îi considerau familia perfectă. Din mariajul lor a rezultat o fetiță minunată, Violeta, cea care îi leagă și astăzi. 

Andreea Marin a fost mereu discretă în declarațiile despre viața personală, până azi. Învitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, zâna Surprizelor a dezvăluit motivul divorțului de Ștefan Bănică. 

După ce s-au despărțit, Ștefan Bănică și-a refăcut viața cu Lavinia Pârva, o artistă despre care publicul spune că ar semăna izbitor cu vedeta TVR. Se pare că tocmai prezența Laviniei Pârva în viața artistului ar fi dus la ruptura de Andreea Marin.


“Nu e greu să iubești în lumina reflectoarelor. Au fost însă dezavantaje. Când am ieșit cu Violeta din maternitate era să facem accident. Dar nu asta m-a incomodat în căsnicia mea, ci nepotrivirea. Din cea de-a doua căsnicie o am însă pe fiica mea și asta contează cel mai mult. Nu mă uit înapoi”, a spus Andreea Marin la Kanal D.


Vedeta a recunoscut că a fost înșelată și spune că nu regretă ruptura. Între ei exista o nepotrivire și nu avea sens să mai dea vreo șansă acelei relații. 

 “Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă“, a mai spus Andreea Marin.


Ce spune Andreea Marin despre asemănarea cu actulala soție a lui Ștefan Bănică

„Eu nu văd lucrul acesta, poate există o asemănăre fizică, dar eu nu văd niciun om întreg la minte care să caute un alt partener numai fiindcă seamănă cu cel anterior. Nu cred în asta. Nici gând ca partenerul meu de la acea vreme să semene cu fostul meu soț. Eu nu am văzut deloc vreo asemănare. Astăzi eu consider că este bine fiecare dintre noi și fiecare este exact acolo unde îi este locul și cu cine îi este dat să fie”, a spus Andreea Marin în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 


Prezentatoarea TV spune că nu regretă nimic din trecut și crede că totul s-a întâmplat așa cum ar fi trebuit. 


„Este cât se poate de limpede și până la urmă este singurul adevăr important, că acesta este drumul pe care trebuia să-l parcurgă fiecare și nu am niciun regret. Sunt fericită astăzi. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru prezent, nu stau să mă uit în trecut. Cred că fiecare poveste din viața noastră are un rol. Poți să întâlnești un om care are un rol până la un anumit timp, poți să întâlnești un om care are un rol până la sfârșitul vieții tale. 


Da, trăim cu mintea la basme și ne-am dori să trăim în fiecare zi cu persoana lângă care vom închide și ochii, dar nu se întâmplă așa. Și noi trebuie să acceptăm această realitate. Pentru mine nu mai este o poveste de care să mă tot agăț. Sunt o femeie cu picioarele pe pământ, știu ce vreau de la viață și sunt astăzi exact în punctul în care trebuia să fiu. Dumnezeu mi-a dat niște provocări în această viață, dar mi-a dat și calea de urmat”, a adăugat Andreea Marin.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel