Andreea Marin, adevărul despre divorțul de Ștefan Bănică: Acasă, când ţi-e rău, nu eşti vedetă

Data publicării:
Andreea Marin, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, foto Instagram

Andreea Marin a vorbit despre despărțirea de Ștefan Bănică.

Andreea Marin a fost invitata lui Cătălin Măruță, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, unde a vorbit despre divorțul de Ștefan Bănică. 

„Nu sunt genul de femeie care să moară de gât cu o experienţă nereuşită pentru că spun ceva vecinii. Poate unii oameni sunt aduşi împreună pentru a construi ceva frumos o perioadă, nu pentru toată viaţa!  Nu vreau să răscolesc trecutul, nu îmi place să aduc în prim plan relaţiile încheiate. Întotdeauna fac totul, merg până la capătul drumului pentru a salva relaţia. Am încercat să fac ceva să fie mai bine, dar când ajungi la concluzia că nu mergi într-o direcţie bună nu are rost să mai stai… Nici tu, nici celălalt! Pentru că nu doar tu stagnezi…
(...) Acasă, când ţi-e rău, nu eşti vedetă.   Este foarte greu să construieşti ceva alături de un om ani de zile şi apoi să vezi că nu mai poţi înainte. Nu mi-a fost uşor, am intrat serios în relaţie, nu am avut niciodată dorinţa unei aventuri. Mă implic cu totul! Contează, poate, că am avut acea rupere de mama la 9 ani, trauma, durerea aceea, accidentul, eu am luat lucrurile în serios în viaţă, mă respect, îi respect şi pe alţii, nu am timp să îmi bat joc nici de alţii, nici de mine. Dacă intru într-o relaţie, intru cu toată responsabilitatea. Poate mi-ar fi fost mai uşor să fiu flower power. Dar eu nu găsesc nicio plăcere într-o non relație”, a spus Andreea Marin, în cadrul podcastului.

Cum au afectat-o cele trei divorțuri

„Nu mi-a fost ușor. Eu nu am avut unul singur, neșansa mea. Am fost eu mult mai experimentată și când am pus punct, nu am mai avut ce discuta. Una e când ai un copil, despărțirea e mult mai grea, din pricina copilului. Nu doresc nimănui experiența asta. Și cu totul altceva când e vorba despre o relație dintre doi oameni, dar nu există altă complicație”, a declarat prezentatoarea TV. 

 

Sfat pentru femeile care trec prin divorț

 

„Nu există nu se poate. În primul rând, trebuie să înveți să te prețuiești pe tine. În primul rând, să-ți recunoști calitățile. Multe dintre femile noastre, par deposedate de orice calitate atunci când se află lângă omul iubit. E ca și cum tot ce e valoros în viața lor, se află în omul acela, nu în ele însele. Ori nu e deloc așa”, a mai spus vedeta. 


Ce fel de relație are acum cu Ștefan Bănică


Andreea Marin a trecut prin trei divorțuri și mărturisește că dintre toți cei trei foști soți, Ștefan Bănică este singurul cu care a păstrat o prietenie, asta și pentru că au un copil împreună. 

"Cu Ştefan, am o relaţie OK, avem un copil. Cu ceilalţi, doar dacă ne întâlnim, ne salutăm, dar nu mai avem nimic de împărţit", a spus Andreea Marin, la podcastul "Acasă la Măruţă".

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel