Andreea Marin a dezvăluit marea ei PASIUNE: "Am moștenit-o de la tata"

Data publicării:
Andreea Marin, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, foto Instagram

Andreea Marin a dezvăluit care este marea ei pasiune moștenită chiar de la tatăl ei. Nimeni nu se aștepta la asta.

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate și iubite prezentatoare TV din România. "Zâna Surprizelor " este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii lucruri din viața ei.

Recent, Andreea Marin le-a dezvăluit fanilor și marea ei pasiune și ce îi place să facă în timpul liber. Acesta a mărturisit că este pasionată de recondiționarea obiectelor vechi, fiind un obicei moștenit de la tatăl său.

"Ce minunăție! O jumătate de zi pe care am ales să o transform in dar pentru sufletul meu!  Să vă explic: mereu încep ziua cu lista de responsabilități și niciodată nu reușesc să o dau gata, mereu mai mult, ritm alert, mereu pe drumuri, uite așa se întâmplă că întotdeauna există un motiv să amân ceea ce mi-aș dori din inimă să fac dincolo de îndatoriri.

Știți de ani buni că sunt pasionată de designul de interior, că sunt adepta confecționării propriilor obiecte în casă, în grădină, în loc să cheltuim excesiv pe aceleasi lucruri doar din comoditate. În plus, e atât de frumos să le dai o notă personală! Iubesc recondiționarea obiectelor peste care a trecut timpul și totuși pot capăta o nouă față și o nouă utilitate, îmi plac frumosul și utilul într-o îmbrățișare ingenioasă în casele noastre, creând acel sentiment de „acasă”.

Cu siguranță, am moștenit ceva de la tata, pentru care construcțiile și arhitectura au fost pasiune o viață, dar am simțit mereu că, deși oamenii care trec pragul casei noastre simt că mă pricep la a decora și a crea un mediu intim și cald, totuși mereu am avut dorința să știu mai mult, nu doar să mă bazez pe intuiție. Visez, pur și simplu visez de atâta vreme sa fac un pas, poate mic, dar e doar primul pas spre a învăța mai mult despre ceea ce mă pasionează și am hotărât: îmi impun să am timp și pentru mine! (…)

Am creat obiecte pentru acasă, am învățat să folosim vopseaua pe lemn, șablonul, ceara, să simțim texturile, să folosim pensulele și culorile în diverse feluri, să ne bucurăm de fiecare tușă ca niște copii… Planificăm deja următorul curs, unde vrem să știm cum obținem efectul vintage, cum folosim foița aurie pe diferite materiale, nu doar pe lemn, cum se pictează o pernă astfel încât rezultatul să fie durabil…

Viața poate fi frumoasă și te poți opri câteodată câteva ore din nebunia ei, ca să simți că trăiești!”, a povestit Andreea Marin pe Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel