Andreea Marin a câștigat Masked Singer România 2021. Vedeta s-a ascuns în spatele măștii Muma Pădurii/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Marin, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Marin, sursa instagram

Sezonul 2 al emisiunii „Masked Singer România” a ajuns la final. Sub masca câștigătoare, Muma Pădurii, s-a aflat Andreea Marin.

Patru măști au mai rămas în finala Masked Singer România 2021, iar telespectatorii au stat cu sufletul la gură pentru a afla cine de află sub măști. Fluturele, Șaorma, Albina și Muma Pădurii au fost cei patru finaliști. Fluturule s-a dovedit a fi Nadine, Şaorma a fost Cabral, iar sub masca Albinuţei a fost Theo Rose. Câștigătorul acestui sezoon a fost Muma Pădurii, iar sub această mască s-a aflat Andreea Marin. 

 

Andreea Marin, prima reacție după ce a căștigat „Masked Singer România” 2021

 

Andreea Marin a declarat că nu se aștepta să câștige acest trofeu, deși se consideră o persoană competitivă.

 

Provocarea adevărată este să reușești să intri în pielea unui personaj opus ție, negativ, care inspiră teama chiar, cum e Muma Pădurii, vrăjitoarea din basmele românești, și să o faci iubită, să arăți că poate avea talent în ciuda aparențelor, că poate avea umor, dar și vulnerabilități care o aduc aproape de oameni, că poate cânta și dansa într-un mod neașteptat, hâtru, haios, tocmai prin antiteza apariției sale față de istoria pe care o știm din povești.

Un personaj ca acesta atrage atenția altfel dacă e bine interpretat, nu e ușor de uitat, are resurse nebănuite, nu plictisește, se reinventează mereu, spre surprinderea publicului.

Și o necesitate a acestui format TV era să păstrezi misterul. Știam că a mă îndepărta de ceea ce oamenii sunt obișnuiți să vadă în mine înseamnă o șansă în plus pentru personajul meu de a ajunge cât mai aproape de finală, dar recunosc, deși sunt o fire competitivă, nu mă așteptam chiar să câștig, a declarat Andreea Marin pentru TV MANIA

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

 

 

Ce spuneau jurații despre acest personaj

 

Despre Muma Pădurii, detectivii au spus că ar putea fi prezentatoarea TV, actriță, o expertă în bucătărie sau un comediant cunoscut. Cei patru investigatori nu s-au pus de acord dacă e femeie sau bărbat, iar misterul celei enigmatice măști de la Masked Singer România s-a adâncit și mai tare. ”În ediția trecută, am trecut prin toate stările posibile. M-ați emoționat, pe bune, cu cuvintele frumoase pe care le-am auzit. Da, știu că nu ar trebui să aflați că Muma Pădurii e sensibilă. Am și eu momentele mele de sensibilitate, dar de cele mai multe ori îmi găsesc singură forța să-mi revină puterile. Momentul meu preferat e miezul nopții sau miezul acțiunii cum îmi place mie să-l numesc. Complicii mei de nădejde sunt luna plină, liliecii și lupii. Doamne, ce mă bucur că emisiunea asta e difuzată noaptea, așa că lucrurile merg în favoarea mea. Am de gând să câștig trofeul cu vocea, nu cu vorba. Nu, nu Vocea României, Vocea Pădurii!”, a spus Muma Pădurii înainte de a urca pe scena Masked Singer România și a interpreta melodia ”Eroina” a lui Carla’s Dreams. 

Mihaela Rădulescu era sigură că sub mască se află o femeie, nu un bărbat, așa cum a crezut timp de 10 săptămâni. ”Astăzi m-am eliberat de o povară, în sensul că de azi nu mai ești bărbat. Nu te-am dibuit total, dar ajung din ce în ce mai tare la concluzia că ești o persoană foarte tânără, cu un chef de joacă nebun”, a spus aceasta.  

 

Mihaela Rădulescu, bântuită de Muma Pădurii: ”Nu pot să dorm noaptea, chiar am o problemă reală!”

 ”E personajul care mă irită tare, nu pot să dorm noaptea, chiar am o problemă reală! Mă bântuie. O și văd în finală pentru că e cel mai greu de ghicit. Mă enervează de mor că nu mă simt deloc aproape, nu reușesc deloc să intru în pădurea ei. Deocamdată e un bărbat. De fapt, n-am fost niciodată sigură și asta cred că e marea calitate a acestui personaj. Dacă tu îmi prezentai panoplia de măști și îmi spuneai: ”Alege o mască, ce vrei tu!”, la Muma Pădurii mă duceam. Mi se pare fabulos să fii muiere, care stai bine pe picioare, și să te duci în zona aia, să fii Muma Pădurii, și să poți să interpretezi, să poți să te joci și să fii urâtă. Culmea, e un personaj neplăcut, e un personaj negativ, dar uite, aș fi vrut Muma Pădurii, clar. Mi s-ar fi părut foarte distractiv!”, spunea Mihaela Rădulescu despre personajul care-i dă cele mai mari bătăi de cap, în urmă cu cîteva ediții. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel