Andreea Marin a ajuns la spital. Cum se simte fosta zână a surprizelor: „Am dormit lin pe un pat, în timp ce medicul își făcea bine treaba”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Andreea Marin, una dintre cele mai cunoscute personalități din showbiz-ul românesc, a ajuns la spital. Într-o postare pe pagina sa de Instagram, fosta zână a surprizelor le-a spus fanilor săi care este starea sa de sănătate în acest moment, însă nu a dat mai multe detalii. 

Andreea Marin va împlini în mai puțin de o lună vârsta de 49 de ani, dar e preocupată în continuare de felul în care arată și face și eforturi uriașe ca să se mențină în formă.

Andreea Marin, pe mâinile medicilor: „Am dormit lin pe un pat de spital, în timp ce medicul își făcea bine treaba”

Deși a încercat mereu să țină aspectele legate de viața personală departe de lumina reflectoarelor, vedeta a mărturisit în urmă cu puțin timp că marți, 28 noiembrie, a ajuns pe patul de spital. Cu toate acestea, fosta zână a surprizelor își asigură fanii că starea ei de sănătate este bună în acest moment. Cu o fotografie optimistă și un zâmbet strălucitor, Andreea Marin a împărtășit cu urmăritorii ei experiența.

„Poate o să vi se pară ciudat că pun poza asta frumoasă, în care am o stare bună, zâmbet și un strop de strălucire, când voi vorbi mai jos despre ziua de ieri, în care am dormit lin pe un pat de spital, în timp ce medicul își făcea bine treaba, ca să-mi dea vești bune apoi.

Așa ca fotografia are legătură cu felul meu de a fi, așa sunt eu, optimistă, și așa mă remontez când trec, precum se întâmplă oricărui om, și prin momente mai neplăcute: văd partea plină a paharului și clipa de umbră drept o tranziție spre ziua luminoasă ce vine apoi. La ce mi-ar folosi să pun aici o poză cu mine morocănoasă pe un pat de spital?”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Citește și: Andreea Marin, în sala de fitness, la 48 de ani: „Vârsta e doar o cifră și nu o recunosc”. Vedeta a slăbit 15 kilograme

„Nu vă alarmați, nu e cazul”

Vedeta a asigurat că nu există motive de îngrijorare. Ea a apreciat eforturile echipei medicale și a ținut să le mulțumească pentru îngrijirea acordată.

„Nu vă alarmați, nu e cazul, sunt bine, azi e o zi de lumină - menționez asta cât se poate de limpede, că tot văzusem de curând știri sumbre avându-mă drept personaj central, de m-au sunat ai mei să verifice cu inima cât un purice dacă sunt încă în viață, grație unor “jurnaliști” minunați…

Aceasta e o postare în care vreau doar să spun mulțumesc cu toată inima echipei medicale, care a avut grijă de mine și ieri, când mă aflam în “casa” lor, și în alte ocazii în care îmi verificam sau reparam starea de sănătate, e-adevărat că eu caut pe cât posibil să nu afle o lume întreagă când pășesc pragul unui spital, doar când e ceva prețios de învățat dintr-o experiență trăită de mine ce știu că poate ajuta și alți oameni, vorbesc deschis despre asta. Se știe că munca mea implică uneori si contracte de promovare, dar spun limpede că nu e cazul acum, simt doar nevoia ca acești oameni minunați să simtă recunoștința mea, mulțumesc”, a mai transmis Andreea Marin pe rețelele sociale.

Sursă foto: Instagram/Andreea Marin

„Sunt în regulă. Nu e nicio problemă”

Contactată de jurnaliștii Spectacola, Andreea Marin nu a dorit să ofere mai multe detalii despre starea sa de sănătate.

Spectacola: Sunteți bine, cum vă simțiți?

„Sunt în regulă. Nu e nicio problemă. Am scris foarte clar în postare. Vă mulțumesc!”, a spus Andreea Marin în exclusivitate pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel