Andreea Marin, vacanță cu Jennifer Lopez și Ben Affleck. Cum a ajuns prezentatoarea TV în aceeași destinație cu cele două celebrități

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu s-au întâlnit cu frumoasa divă de peste ocean, care se afla în compania lui Ben Affleck.

Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu și-au luat concediu și au ales ca destinație o locație exclusivistă. Mai exact, cei doi îndrăgostiți au decis să se relaxeze în Capri, o celebră insulă din Italia. Întâmplător, chiar în aceeași perioadă, Jennifer Lopez și iubitul ei, Ben Affleck, se aflau în vacanță, în aceeași locație aleasă de vedetele noastre.

Având în vedere relația cuplului de peste ocean, paparazzi îi urmăresc peste tot, iar într-o filmare a acestora în spatele lui Ben Affleck și a lui Jennifer Lopez apar chiar Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. În imaginile surprinse de paparazzi, se poate observa zâmbetul larg pe care Andreea Marin îl avea pe față, semn că era încântată să fie atât de aproape de celebra artistă.

 

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună, la 17 ani de la despărțire

 

Cei doi au reluat legătura după 17 ani. În anul 2004 ei au fost pe punctul de a se căsători, dar au anunțat despărțirea imediat, fără prea multe explicații. 

Au fost unul dintre cele mai faimoase cupluri de la Hollywood, supranumiți și “Bennifer”. Ei s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului “Gigli”, în 2002. Pe atunci, J. Lo era căsătorită cu Cris Judd. După ce a divorțat în 2003 și-a făcut publică relația cu Ben Affleck.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel