Andreea Marin, despre relația cu Mihaela Rădulescu. Vedetele au fost RIVALE ani la rând: “E mai bine să fim pe drumuri diferite”

Data publicării:
Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, sursa instagram/ colaj foto

Andreea Marin a vorbit despre relația cu Mihaela Rădulescu, după ani de zile în care au fost considerate rivale. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Marin și Mihaela Rădulescu nu sunt în cele mai bune relații. Cele două vedete au fost considerate rivale, cel mai probabil din cauza faptului că au fost căsătorite cu același bărbat. Din anul 1997 până în 1999, Ștefan Bănică a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu, iar din 2006 până în 2013, cu Andreea Marin. 

Invitată la podcast-ul lui Cătălin Măruță, Andreea Marin a fost întrebată cum se înțelege acum cu Mihaela Rădulescu, mai ales că au împărțit  același platou de televiziune, când Mihaela a fost jurat la o emisiune, iar Andreea Marin a jucat rolul Mumei Pădurii, ea fiind și cea care a câștigat concursul.

„Nu a fost nicio luptă între mine şi Mihaela, nu au fost lucrurile dorite aşa de mine. Nu comunicăm şi în afara televiziunii. Cred că e mai bine să fim pe drumuri diferite. În afara televiziunii, nu avem o relaţie, nu avem compatibilităţi. E mai bine să fiu diplomată şi să tac. Am tot încercat să scap de această rivalitate, dar s-a tot ţinut de mine”, a răspuns vedeta.

„Probabil am deranjat prin succes”

În urmă cu mai mult timp, Andreea Marin a mărturisit că nu ea este mărul discordiei și nu de la ea au plecat neînțelegerile dintre ele două. 

„În primul rând, cât de deplasat să te gândești că cineva se însoară sau se mărită cu un om pentru că a mai fost cineva însurat sau măritat cu același om. Trebuie să fii puțin bolnav fie să o gândești, dar să o și faci. În orice caz nu de la mine. Eu sunt un om care privește în curtea sa, își vede cu extrem de multă pasiune de munca sa. Probabil că am deranjat prin succes. Am deranjat când am devenit prea vizibilă, deși la început eram un copil care nu părea să ofere perspective, creșterea a fost fulminantă și a deranjat. Și de aici au pornit tot felul de șicane, dar nu de la mine. Eu sunt un om educat, cu bun simț, și sunt un om care știe să-și vadă de drumul său, însă la un moment dat agresivitatea te deranjează și trebuie să te aperi. Evident de la ea. Când sunt două persoane implicate, mai rămâne una. Fiecare s-a definit, realitatea de azi arată unde e fiecare”, a răspuns aceasta în cadrul unei emisiuni.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel